Ja nisam bio u obilasku još od prihrane, sejan je krajem oktobra, bio je top što ne znači da je i sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li ga prskao?? Kod mene se isto pojavilo zutilo na pecate. Pre dva dana oprskao ga Priaxsorom i terra-sorb neke amino kiseline. Videcemo efekat.Jeste li i vi sejali rano?
Ja sam moj sejao 2-gog oktobra cini mi se i bas ga je unistilo
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
jel i na pšenici imate taj problem? mi svi imamo, sjetve su šarolike, čak ona sjetva 5.11. ili 15.11. ima viroze na pšenici.... sorta sofruI kod mene žuta patuljavost je urnisala ječam.
Razmišlam da li da ga razorem ili možda je bolje da potanjiram i posejem suncokret....
Nisam na pšenici primetio a na ječmovima je katastrofa.jel i na pšenici imate taj problem? mi svi imamo, sjetve su šarolike, čak ona sjetva 5.11. ili 15.11. ima viroze na pšenici.... sorta sofru
da non stop ih je bilo to si u pravu. očito bez tretmana gaucha nema sreće više....Pa bila je izutetno topla zima, cikade su maltene letele nonstop.
Kod mene sve sofru, zaštitio ga gaučom pre setve. Za sada nisam video tragove viroze....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Malo je falilo da istanjiram..jedino sada cenu da vidimoEto vidiš. A mogao si lepo da ga istanjiraš....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока