slobapatrola
Član
Malo na svo to ulaganje i još hibrid.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pretpostavljam da je meni upuceno?...to je relativno...malo-puno??...matematika je sasvim zadovoljavajuca za mene...Malo na svo to ulaganje i još hibrid.
Jos se ja pitam jel sam lud svi uradili jecam samo se meni cini zelenim izgleda da je do sorte, cak i sad kad sam radio bilo je zelene slame a vlat je zrela, bukvalno kad predam negde na silos oni mi kazu e taman to tvoje i zavrsavamo tako i danas bilo.Probao sam grand pre par dana jaka je slama, moram da sacekam jos 4-5 dana. kod nas je cena 31 dinar, sramota.
Jos se ja pitam jel sam lud svi uradili jecam samo se meni cini zelenim izgleda da je do sorte, cak i sad kad sam radio bilo je zelene slame a vlat je zrela, bukvalno kad predam negde na silos oni mi kazu e taman to tvoje i zavrsavamo tako i danas bilo.
Drugari,koliko ima kilograma odprilike jedan metar kubni tritikala?
Нс Нониус!Treba mi preporuka,koju sortu jecma posejati? Bice koriscen za ishranu stoke.
I ja ću nonius sejatiНс Нониус!