Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav, mozda je unelo zabunu sto smo troskove vodili prema kalendarskoj godini, a ne prema poljoprivrednoj sezoni. Jedino odstupanje je bio vestak koji je bacen u jesen prosle godine, a vodjen je kao da je odradjen ove godine. U sustini, kada se pogleda ceo ciklus, u troskovima stoji jedno oranje (na kraju liste), dve pripreme i setva, tako da smatram da su troskovi realni, samo je mozda unelo zabunu sto nisu hronoloski poredjani.Đorđe, imam par primedbi, naročito na troškovnoj strani. U njivu su ušao sa setvom, a gde je obrada te njive u jesen? Cene đubriva dosta male, Hemija korektna, a troškovi prskanja- da li radiš ti ili plaćaš usluge? Cena žetve - hm. A vuča žita do silosa? Mali servis mehanizacije i sitne popravke? Porez na imovinu, odvodnjavanje, PIO I zdravstveno?
O trošku arende ili izgubljene dobiti (ako je tvoja zemlja) neću ni da pričam, tu nema kraja.
Treba još dosta dodati na troškovnoj strani.
Ja sam hteo sto realnije da prikazem troskove, ovo na kraju nam je zaista u planu da odradimo, pogotovo sto je slame bilo kao u prici, pa da pokusamo da popravimo kondiciju zemljista koliko je to moguce...Gde više da dodaje i ovako je malo preterao. Koliko sam ja video uračunata je i obrada i prevoz i unikeri i razna čudesa što je malo preterano
Po pravilu bi ga trebalo sijati u jesen al je proljetni.Kako zakasnela kad do proleca ima jos ohoho
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока