Ih da je jedan...Manjeviću tajkunu pa ti i kamion svoj imaš...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ih da je jedan...Manjeviću tajkunu pa ti i kamion svoj imaš...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Ovaj moj drug me nije lepo razumeo, pa je parkirao tako.Sto parkiras kamion u njivi?Sve pa i traktori sa prikolicama parkiraju se na put,pogotovo kad je "kisna" zetva.
Na putu stojiš kad si sa slabim traktorom i ne može da izvuče iz njive pune prikolice, ako staneš na put sa velikim traktorom i kamionom, rizikuješ da te resetuju na fabrička podešavanja ili kao u Sasama da ti ultom isprevrću mehanizaciju do njive koju radiš, pošto nisi mogao da je nađeš...Ovaj moj drug me nije lepo razumeo, pa je parkirao tako.
A ja sam bio na kombajnu. Da je pala kisa zvao bi ga da se prebaci na put.
Ko je to radio?Na putu stojiš kad si sa slabim traktorom i ne može da izvuče iz njive pune prikolice, ako staneš na put sa velikim traktorom i kamionom, rizikuješ da te resetuju na fabrička podešavanja ili kao u Sasama da ti ultom isprevrću mehanizaciju do njive koju radiš, pošto nisi mogao da je nađeš...
Cveja naredio ultisti pre 4-5 godina da nečiju đubretaru skloni sa puta, mislim da je ovom na prikolici pukla guma ili tako nešto.Mislim da je Milan Ćalić sa Tehostrojkom za đubre bio u pitanju...Ko je to radio?
To u surduku bilo,vukli repu.sad sam se setioCveja naredio ultisti pre 4-5 godina da nečiju đubretaru skloni sa puta, mislim da je ovom na prikolici pukla guma ili tako nešto.Mislim da je Milan Ćalić sa Tehostrojkom za đubre bio u pitanju...
Koja vlaga i hektolitar?Koji kg preko 5t sa KJ
Ja cu mozda sutra posle podne otici da probam moj jecam. Danas se bas dosta prosusilo, ako i sutra upekne ovako mislim da ce moci bez problema da se radi posle podne.Дали је неко почео да скида јечам?Принос,влага итд...код мене је земља влажна али зрно пуца под зубима ко има добре
Nažalost nisi jedini.Mi cekamo da udjemoo u jecam, ako na 4kj bude 4t ukupno bice super
Послато са SM-A310F помоћу Тапатока