Sava Bata
Član
Radio malo usluzno u subotu ...prinos oko 2 t/kj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo proveri da li ti usmerivači vetra duvaju gde treba a trebalo bi da kad u radu isključiš vršalicu (sačekaš samo da masa izađe iz doba) prva trćina sita bude čista a zadnji deo da ima mase, znači da ti vetar udara u prednji deo sita to jest kako masa pada sa sabirne ravni tako ga vetar izduvljava, takođe i probaj vetar da pojačaš, ja na zmaju uvek radim sa potpuno otvorenim vetrom (ječam, pšenica, soja, a mala remenica pogona vetra ima distanc platnu tojest na manjim je obrtajima) obrtaji doba 900-950 a stežeš podbubanj da netrinji slamu (ostaje cela stabla) a da je klas skinut.Sta treba da promenim u podesavanju da imam manje ošlje ( iglica) u jecmu ?
Pokusavao sam svasta ali opet dosta ubacuje u bunker,narocito kad ide nizbrdo.
Ja sam te video kod"uljarica" na starom putu.Jeste, i radio sam danas pored magistrale za ns........
Tu smo stali malo pored puta da popijemo po pivo kolega i ja.Ja sam te video kod"uljarica" na starom putu.
Doktore jel to kikinda, zmajevka ili kamionka?