Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikad cuo za ove sortenju-viliđ je napisao(la):Evo dosao sam nekako do njega
Ovo trazim jecam: Rubor,Rodnik,Rubin!!!
Ako netko ima ili se moze kod Vas nabaviti,molim Vas da se javi na privatnu poruku.
Puno hvala![]()
To je tacno,ali zar nije taj sestoredi pravi stocni,a ovi dvoredi pivarci?cukaneca je napisao(la):Ima već 5-6 godina kako ne sejem više 6-redni ječam, a razlog je taj što vrlo lako pada. Pošto sam uslužno radio drugima dvoredne ječmove i sad već sa mojim iskustvima tvrdim da prinos vrlo lako bude na strani dvorednog.
предност шесторедног јечма је нетреба јака земља што значи њему је у повољним годинама довољно 80кг кј ве штака па даје максималне приносе,Farmer Bob je napisao(la):To je tacno,ali zar nije taj sestoredi pravi stocni,a ovi dvoredi pivarci?cukaneca je napisao(la):Ima već 5-6 godina kako ne sejem više 6-redni ječam, a razlog je taj što vrlo lako pada. Pošto sam uslužno radio drugima dvoredne ječmove i sad već sa mojim iskustvima tvrdim da prinos vrlo lako bude na strani dvorednog.![]()