Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikad cuo za ove sortenju-viliđ je napisao(la):Evo dosao sam nekako do njega
Ovo trazim jecam: Rubor,Rodnik,Rubin!!!
Ako netko ima ili se moze kod Vas nabaviti,molim Vas da se javi na privatnu poruku.
Puno hvala
To je tacno,ali zar nije taj sestoredi pravi stocni,a ovi dvoredi pivarci?cukaneca je napisao(la):Ima već 5-6 godina kako ne sejem više 6-redni ječam, a razlog je taj što vrlo lako pada. Pošto sam uslužno radio drugima dvoredne ječmove i sad već sa mojim iskustvima tvrdim da prinos vrlo lako bude na strani dvorednog.
предност шесторедног јечма је нетреба јака земља што значи њему је у повољним годинама довољно 80кг кј ве штака па даје максималне приносе,Farmer Bob je napisao(la):To je tacno,ali zar nije taj sestoredi pravi stocni,a ovi dvoredi pivarci?cukaneca je napisao(la):Ima već 5-6 godina kako ne sejem više 6-redni ječam, a razlog je taj što vrlo lako pada. Pošto sam uslužno radio drugima dvoredne ječmove i sad već sa mojim iskustvima tvrdim da prinos vrlo lako bude na strani dvorednog.