Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
znaci ako u zmajevci ima 8000 kg po lancu ispada 5300 kg +-Lala iz Banata je napisao(la):I ja danas ovro lanac i po (1.5 kj) i bila puna zmajevka.
Pa i ako je tako onda ispada da je prinos od 4000 do 4300 kg +-MONTOYA je napisao(la):gde će u standardnoj zmajevci biti 8t možda 6-6,5t
Bice svasta.....KishRobert je napisao(la):sta je ovo ljudi moji...pa ovde sve sami rekorderi...sta ce tek biti sa prinosom zita!
Ovde je predusev bio bostan.Njiva nađubrena veštakom i stajnjakom fest+puštano djubrivo kroz sistem kap po kap pa moralo je roditi.KishRobert je napisao(la):sta je ovo ljudi moji...pa ovde sve sami rekorderi...sta ce tek biti sa prinosom zita!
Da izvines na odrazu, al' velika kolicina govana cuda cini.KishRobert je napisao(la):sta je ovo ljudi moji...pa ovde sve sami rekorderi...sta ce tek biti sa prinosom zita!