Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
sta je manje zlo? bortritis koji se pojavio pomalo na liscu ili malo seckanje lisca koje je pregusto i od toga se verovatno i stvara vlaga koja prouzrokuje bolest. faza je puna cvatnja a pocelo je i zametanje plodova. znaci dali sme da se malo otkine koji list iako je zdrav.
@delboj
ja bi prijatelju pre prskao sa switchom pa za 10-tak dana sa teldorom ako ne stane bortritis, nego kidao lisce. neznam mozda neko ima pametniji predlog. pozdrav
Imam problem napali mi insekti jagode ja poprskao ali sa losim preparatom , posle 4 dana ponovo napali insekti jedu list mlada biljka slatki sokovi . Koliko mora da prodje do sledeceg prskanja .
ja sa sam jagodari moji u petak kupio pola kilo jagode za cerku da mi gi je davao djabe nebi gi uzo .kao trava...nema ukus muris a secer nulaaaaaa.a crvene ma da gi sam gledas
to su one spricane da brze stignu .a nije bitno kvalitet.samo da ste probali
Jeste i ja sam juce na Futoskoj pijaci u Novom Sadu platio 200 din 1 kg jagoda i kad sam ih probao kao travu da jedem.Nema mirisa,nema ukusa a na izgled crvene lepe krupne.Jako sam se razocarao ::(((
Jagode lepo izgledaju ali mi se cena baš i ne sviđa. Ranije su domaće jagode iz plastenika dostizale i preko 3 e. Jesi li pravio neku kalkulaciju na tu cenu? Koja je sorta u pitanju?
@ milan 87, Hipija
Nemora značiti da su to domaće jagode. Možda su i uvozne, ubrane poluzrele ko zna kad i proputovale hiljade km.
Jagode su u plasteniku, nisam koristio bumbare ili zagrevanje, malo sam zakasnio sa primenom Bor-a i Zink-a i prvi plodovi su bili malo deformisani. Ja sam dosta juznije od vas a nisu bili bas hladni zima i prolece. Kontrolisao sam temperaturu i aeraciju. To je cena na veliko i to je to. Potrudicu se ove godine da nabavim Albu ili Aziju,