riciboy
Član
Ma nemas problema, volim se druziti i pomagati
, a uostalom mene je tesko uvrediti dok me ne pljunu i kazu sto imaju da kazu.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde ispada da kad 2g pomnozimo sa 4000sadnica dobijemo 800g djubriva koje treba utrositi.Obicno, NPK sadrzi hlor koji je stetan ali neki odgajivaci koriste i gradsku vodu koja opet sadrzi hlor i nisam primetio da su im nesto lozije jagode.Kad vec moras da koristis idi 4kg na 4000sadnica.To rastvori u 6000 litara vode.Ide ti 2 grama po sadnici kroz jedno pustanje , tri pustanja u razmaku 3-5 dana , znaci u jednom pustanju ti ide oko 800 grama , ili ako ides sa 15-15-15 kojke mozes kupiti svuda onda mozes ici sa oko 2 grama po sadnici , rastopis u 10 litara vode i procjedis ( treba ti stajati 2 dana u vodi , mjesati svakih 2 sata ako mozes) i onda sipas u rezervar s vodom ili kroz dozator , samo dobro procjedi.
Tacno, samo nisam se ja preracuno.Mojalovaa bi trebao da objasni tu matematiku koja i mene buni.@ kotor2
Malo si se preračunao, 2g x 4000 = 8000 g t.j. 8 kg