Kurkela
Banned
120 - 150 din na veliko,
svaka cast,
ako je tako. Pre deset dana je na tu cenu
prodavana kod nas.
svaka cast,
ako je tako. Pre deset dana je na tu cenu prodavana kod nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
svaka cast,
ako je tako. Pre deset dana je na tu cenu

pala cena. Strasno mi je kako neki mali proizvodjaci ne shvataju da je cena pala i danas su se telili na pijaci da prodaju 50 kg a ja rasturio oko 300 kg

mossa, ako nije problem da mi kazes gde u Banatu posto te krajeve dosta dobro znam.mossa je napisao(la):ja sitnu po 120 sam dao danas, a krupnu i srednju zajedno po 150din., a za dalje videcemo.
Nis, Leskovac, na malo 80-100din, na veliko sam cuo da ce otkup biti oko 40din! a inace prekjuce, juce je cena bila 40,50-70! taman da izvucem one pare sto sam ulozio, pa tek sledece god da imam neki prihod!
je...m ti 
,
, ja imao mali problem danas rus nije hteo da pimi moj klery i albu pa sam mora na drugu stranu, pojavila se sugava marmelada iz ks-a i kao pesnice su velike i poceli danas da proobiraju
, ali docicu im ja glave samo polako, ove godine ce da vidimo al za sledecu ce da obrnemo list kad opet bude zadnja
.
, o irmi sve najbolje, prve godine extra krupnoca, 2godine isto nije lose a za 3 cu da ti kazem sledece godine
. Ja sam sad poceo da je berem a ona jos cveta, i tako stalno, sta znam, lepog j oblika i ukusa a za neku ozbiljniju proizvodnju neznam sta da kazem
probaj pa javi
! planirao sam irmu oko 2000 sadnica cisto da podmirim neke troskove nista vise, ostalo je za prolece. da li imas slucajno slike od tvoje irme da vidim kako izgleda rod? moze i na pp.