Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
, pa pocne da pada kad svima stigne pa na kraju opet pocinja da raste kad meni stize 

a, 
, oko asortimenta je malo teze reci, svaka sorta je za sebe posebna, ali ja bi ti preporucio ove cetri

A sto se ti ne organizujes pa zatvoris kompletan ciklus proizvodnje i prodaje ?Kurkela je napisao(la):Bice slika.
Tako je to, kod nas.
Uvozi se sa svih strana. Mi se mucimo, proizvodimo, preprodavci zaradjuju, kupci kukaju.
Mislim da je sramota, da ulazem, radim, proizvedem, i neko preproda za jedno pre podne
i zaradi daleko vise od mene.
Jel tako ?
Pa j.... ga cutim i teram dalje .Mora se ziveti od necega.
Kamo sreće da ovaj narod ima više para pa da više ostaje i nama i vama. Ovako se gložimo za svaki dinar
Šalu na stranu mi smo upućeni jedni na druge. Sve se svodi na to koliko imamo fer i korektan odnos. Ja da sam trgovac našao bih par pravih ljudi i sarađivao samo sa njima. Ali i vi trgovci poletite za jeftinom robom a ne za kvalitetom pa vam je onda kriv neko drugi kad se ispostavi da je roba loša i da se teško prodaje. Stavi ti kvalitet na tezgu i nema da brigaš. I sam si rekao da jedva čekaš da krene šabačka jagoda jer se najbolje zaradi. Meni ta jagoda netreba ni za dž. (čast izuzecima) ali znam da obara cenu svima nama jer je jeftina. Ali svaka roba ima svoga kupca.
a mi na svoje pa ko kome....proda jagodu bolje mislim

). Koristio sam i Fusilade i zadovoljan sam rezultatom. Ovo sa 2,4-D mi je novo ali mi se sviđa 
koliko se radi?
,,,Isto tako desava se i nama da bacamo svoju robu,kada nase musterije nece da kupe. Kazu " necu da radim za 20 din po kilu" bolje da spavam nego da zabe radim.
Usao sam u proizvodnju, moze se reci usput. Radio sam povrce i znam kako je. Nije lako raditi ni za tezgom, ali ipak ovo je daleko teze. Ko neveruje neka postavi jedan plastenik, mislim da je sasvim dovoljno da se uveri.

pozdravivkovic1978 je napisao(la):Elem da se i ja nadovezem na pricu.Kada sam prosle godine izneo prve cetri gajbice na pijacu kvalitetna jagoda se prodavala od 250 do 350 din.nije da se sada nesto hvalim ali sam stvarno imao jagodu ekstra klase(postavio sami neke slike kada sam se ukljucio na forum) i za njih sam dobijao maksimum 160-170 din od nakupaca pa sad ti kurkela reci dali je korektno da neko ko se bavi preprodajom robe za jedan dan rada zaradi isto koliko i ja za celu godinu.da ne pominjem ulog!i naravno da sam i ja stao za tezgom i do zadnjeg dana berbe svako jutro ustajao u 5 ujutru jer mi nije bilo normalno da neko zaradi isto kolikoi ja za samo 1 dan.A sto se tice placanja poreza nemoj molim te da mi kazes da placas porez na celokupnu dobit koju ostvaris u toku godine jer ces bas da me nasmejes.a da ne pominjemo ostale poreze i doprinose koje placaju registrovani proizvodjaci.

znaju da uvek imaju kvalitet i da kazu bar evo ti 90-100 ali ne uvek kukaju, a kad ja sad nasao boljeg kupca oni se jos i ljute na mene sto im ne dovozim, ja sam za to da treba postovati jedni druge, pa kad ima prostora da nekad proizvodjac spusti cenu a da nekad kupac poveca a ne svi da udare na svoju stranu, ja znam da i tebi nije lako ali je mnogo teze proizvodjacima, sta da udari mraz ili grad ili pada kisa po -4 dana i jagoda propadne a tebi na tezgi uvek rode jagode, ako ti jedan ne doveze tu je drugi, ako nema drugog tu je treci i tako u krug, propadas samo ako si pohlepan pa uzimas dosta robe jeftinije a posle bacas,radio sam i ja na pijaci preko 10god i zimi i leti i znam odlicno kako je .

dajte predloge