Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja probao
svaka jaca firma koja se bavi proizvodnjom sadnica te upucuje na svoje predstavnike u zemlji tako da ta prica pada u vodu

, 
, malo je falilo...kada uporedite ovu godinu kako vam se cini prinos u odnosu na naredne godine... i jos nesto ima li ko znanja o veronezi plastenicima za uzgajanje jagoda? ko ih proizvodi ako ne, semu neku za samogradnju i ostalo...jer kada naidje ovakva godina isplati se... pored veroneza interesuje me pokrivanje jagoda protivgradnom mrezom jer iako je ove godine zaobisao... sledece...zna li ko tacno sta i kako oko toga kao i visinu ulaganja...napominjem da mi za sada osiguranje nije dostupno jer nije registrovano gazdinstvo i ostalo... a ovo se sto se tice protivgradnih mreza isplati na duge staze verovatno i vise od osiguranja...

, i fizicki i psihicki...
evo ja ovim putem na forumu pitam ko ce da mi pozajmi, ucini, iznajmi...koliko trazi za uslugu postavljanja folije na 25 ari. Nije mnogo za masinu je smesno ali na proslih 20 koji su rucno postavljani...