Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://imgur.com/a/bVURD3x?fbclid=IwAR1VDA6o7sE_Yqvng0wZDHAAHMbV6ilwW8LiWfYkQDqmarI8NOM5wykPHgM ovo je frigo alba od intersada iz Rumenke, sa svom redovnom prihranom jarinom, cupanjem cvetova u septembru par puta, djubrom 20tona na manje 20ak ari, govedjeg dosta pregorelog, zalivanjem svakih par dana, ekstra solom, isabionom, raznim aminokiselinama, na odmornoj zemlji i rodila je 500 grama, a njihova prica je da radja preko kilograma, po forumima isto par ljudi se hvali da su imali 1,2 kg pa me zanima kako izgleda jagoda koja da ima na sebi 1,2 kg ploda, ima li iko to da pokaze, sa kleri je druga prica i dosta je manje rodila iako ne moze da se poredi ukusom niti krupnocom sa albom + sto je rutava buba unisti, tako da iz mog iskustva i iskustva komsije do mene 0 do 500 grama, on je kasno sadio pre 2 godine, prosle godine nije imao roda nista, pa ih je osisao odma posle berbe i u septembru brao par dana 500kg ukupno mozda sa 27hiljada sadnica, i sad evo ove godine mu je dosta usitnila iako je idalje nastavio da ulaze i daje prihranu, pa cemo videti kako ce proci, tako da ako kreces bolje kreni sa plastenikom
Hoces ti nesto raditi sa onom kod sela ili si digao ruke od nje?https://imgur.com/a/bVURD3x?fbclid=IwAR1VDA6o7sE_Yqvng0wZDHAAHMbV6ilwW8LiWfYkQDqmarI8NOM5wykPHgM ovo je frigo alba od intersada iz Rumenke, sa svom redovnom prihranom jarinom, cupanjem cvetova u septembru par puta, djubrom 20tona na manje 20ak ari, govedjeg dosta pregorelog, zalivanjem svakih par dana, ekstra solom, isabionom, raznim aminokiselinama, na odmornoj zemlji i rodila je 500 grama, a njihova prica je da radja preko kilograma, po forumima isto par ljudi se hvali da su imali 1,2 kg pa me zanima kako izgleda jagoda koja da ima na sebi 1,2 kg ploda, ima li iko to da pokaze, sa kleri je druga prica i dosta je manje rodila iako ne moze da se poredi ukusom niti krupnocom sa albom + sto je rutava buba unisti, tako da iz mog iskustva i iskustva komsije do mene 0 do 500 grama, on je kasno sadio pre 2 godine, prosle godine nije imao roda nista, pa ih je osisao odma posle berbe i u septembru brao par dana 500kg ukupno mozda sa 27hiljada sadnica, i sad evo ove godine mu je dosta usitnila iako je idalje nastavio da ulaze i daje prihranu, pa cemo videti kako ce proci, tako da ako kreces bolje kreni sa plastenikom
Ko ce raditi zengu u plasteniku ?ta sorta nije ni za otvoreno polje a kamo li za plastenik.nisam radio plastenik al ranije sorte mislim cleri
Frigo alba u plasteniku,pocetak cvetanja,sad je jos bujnija.![]()
Послато са 5046Y уз помоћ Тапатока
Može li odgovor kakva je čvrstoća kada se bere i transportuje ili da li je forsiraš u zrenju samo sa kalcijem. Imao su tu jagodu i mogu reći da je stvarno rodna ali ukus malo kiselkast a čvrstoća prilikom berbe loša ili ja nisam dobro uradio.Frigo alba u plasteniku,pocetak cvetanja,sad je jos bujnija.![]()
Послато са 5046Y уз помоћ Тапатока
Dobra stvar. Ja radim sa Tomosom i protok odredjujem sve nesto otprilike ovo je prava stvar moram i ja da nabavim za sledecu sezonu.Evo ako je nekome zanimljvo ili potrebno.
Danas sam namontirao na pumpu protokomer, pa se preciznije moze pratiti utrosak vode i eventualno prepoznati da li je doslo do zacepljenja creva.
Prikazuje ukupnu potrosenu vodu kao i trenutnu potrosnju po minutu.
Prikljcci su od 1" spoljni navoj.
21€ me je izaslo sa carinom i pdv troskovima preko Aliexpresa![]()
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока