pop step
Član
Vlado,ako je puz,slama između bankova ce ti to resiti.Ne voli puz u slamu da ide.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vica dobra jagodaDanas stigla i slama za izmedju redova i primetim i poneku pocela crveneti![]()
![]()
Послато са SM-G361F уз помоћ Тапатока
. Biće keš kolica šmekerica. Koja beše tvoja sorta? Dobar rod želim.
cemu takva odluka?Drugari, prestajem sa proizvodnjom jagode ove godine, pa ako nekog zanima plastenik (Veronese tunel), nek se javi http://poljoinfo.com/showthread.php?t=17160
sta ces sa tolikim novcimaUzeo sam mnogo para, dosta je kume!
znaci ides tamo gde ima manje posla a vise paraIseče mi Tapatalk poruku, ne znam u čemu je problem.
Elem, u nastavku je pisalo, otprilike,
zasadio sam dosta drvenastog voća, posađeno je i na nekim parcelama dok su bile jagode, te im je u međuvremenu zauzelo mesto. Dve parcele gde su mi jagode jako dugo zaražene su sa Phytophthora fragariae i tu nema leka par godina. Jedna od njih mi je i ta gde je plastenik. Sada ću tu kupus ove godine, a posle sečenja istog - oranje, tanjiranje i sađenje Magrive za trešnje, verovatno.
#akobogda, naravno.

al ovo je pod agrilomVojvodina to ti je od rutave bube
Onda je definitivno lose oprasivanjeal ovo je pod agrilom
Послато са SP6.2_Lite уз помоћ Тапатока
Lepo, lepo nego izgleda i kod tebe kao i kod mene nedostatak magnezijuma.