Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prijatelju kako da skinemo tu semi zelenog hita?To to je nedostatak gvozdja.Magnezijum ima drugacije malo simptome.Preporucujem da skines brosuru Zelenog hita,imas jako lepo i na slikama objasnjeno nedostatak svakog hemiskog elementa i kako list izgleda.
- - - - - - - - - -
Radasine da li se kalcijum sme mesati sa prihranom 20-20-20,mislio sam da to zajedno pustim,ali mi se cini da je Nebojsa spomenuo jednom da kalcijum mora odvojeno?
zemljak,kako ide proizvodnjaHehehe moj prijatelju ja mislim da cvetova kod mene nece biti ni za 15-20 dana jer sam ja na 870n/m neznam sta ti mislis onako gledajuci,jos su niske.Pozdrav
tonus,sedam dana karenca... galenika predlaze na kraju cvjetanja prskanje sa njim za lisne vasi rilasa i cvjetojeda... prsko prosle godine i nije lose a nije ni skup mnogoKoji insekticid ima kratku karencu,najduze do 10dana.Ako neko zna posto sam zakasnio za vertimek nemam grinje ali bi preventivno oprskao insekticidom posto ima nekih sitnih insekata.
Pa u cvetu su, zasad to malo listova sto ima lepo izgleda,onda necu dirati nista samo cu poceti sa zastitom od trulezi, vasi i cvetojeda ili rilasa ako se ne varam.Ivan43, ako trenutno nemas grinje, a jagode su u cvetu nemoj da "sibas".