Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato se u zemlju azot ne sme bacati kasno.
Preko lista nije problem jer to odmah iskoristi, a lično sam mišljenja da te prehrane preko lista i nemaju neki efekat, to mi deluje kao kad bih ja u oči sipao kalcijum za kosti.
Kada si oprskao? To sredstvo će rješiti kontaktno( samo koji se nalaze na listu), iduće prskanje koristi preparat sistemićnog djelovanja jer se krenula širiti na dr. stabla.
Nije te slagao. Konzul deluje i kontakt i digestivno.
Merpan 80 ograničenja: Može se najviše pet puta koristiti tijekom vegetacije. Nije dozvoljeno miješanje s kiselim insekticidima (diklorfos, heptenofos, dimetoat), uljnim sredstvima, kalcij polisulfidom i bakrenim fungicidimaSa cime je najbolje mesati Score 250 ec ?
Moze se mesati Score sa merpanom ?
Nije te slagao. Konzul deluje i kontakt i digestivno.
@nb-campari
Greška, Konzul (Nurelle D) je kontaktni insekticid!
Tačno je da deluje kontaktno, digestivno i inhalaciono, ali nije sistemik.
Kontaktni - pobices insekte koji su bili tu za vreme upotrebe hemije. Nije sistemik da ga biljka usvoji i pobije neke naredne koji bi dosli tu ,izlegli se i hranili biljnim sokovima. Ako je hemija ubila sve ,miran si do sledeceg napada ,mada iskreno nisam pratio o kojoj se stetocini radi.