Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako će veliki dobiti isto?Imaš li neki konkretan argument ili samo mišljenje šta bi bilo kad bi bilo.Ovom tačkom zakona će se automatski smanjiti davanje zemlje u podzakup dobijene na osnovu PPZ,i automatski će se naći više zemlje za javno nadmetanje.
Kod nas su mnogi to radili a rade i sad.Dobije po PPZ za 26000rsd/ha i prodaju po 350e/ha.Cak sta vise i neki koji rade malo zemlje to su radili i oni koji rade dosta zemlje.naravno ima i onih koji su koristili za sebe i radili kako treba.Ako imas vise zemlje od stoke ne dobijas PPZ.Ja se plasim da komisije nece uspeti da zavrse godisnji plan i program za poljoprivredno zemljiste jer za svakog stocara moraju sve ponovo da rade i oduzimaju mu vlasnistvo + privatni zakup,a iz ministarstva jos uvek nisu dobili uputstva po kojima ce raditi.Krajnji rok za zavrsetak programa je 31.3. a ako se ne uradi na vreme nemogu se koristiti sredstva predvidjena za tu godinu.Ne mogu da verujem da ko je dobio po ppz-u davao drugom zemlju al nema veze samo je dobro to koliko imas svoje zemlje a koliko stoke pa ako imas vise stoke od sopstene zemlje dobijas toliko po ppz, ako dobijes po ppz ne mozes na licitaciju , a sta ako imas vise zemlje od stoke dal onda dobijas po ppz to mi nije jasno.
A to da ce se uzimati zemlja za druge ,to mi i sad nije jasno kako su mislili da utvrde,odklone .
Kako će veliki dobiti isto?Imaš li neki konkretan argument ili samo mišljenje šta bi bilo kad bi bilvom tačkom zakona će se automatski smanjiti davanje zemlje u podzakup dobijene na osnovu PPZ,i automatski će se naći više zemlje za javno nadmetanje.
Ej to sa povlacenjem se i radi.Licitacije tj. prikupljanje dokumentacija nije u istom momentu svuda....
Stocar iz sela ima pravo na 200ha.Odbiju mu vlasnistvo,zakup,zemlhu na supruzi i ocu i dobije duplo golo.Da bi se oslobodio sve te zemlje to kosta silu a i na koga prepisati.
Pravo da Vam kazem meni je drago jer su upravo ti mali i srednji stocari prevareni.Upravo oni koji nisu podrzali proteste sad ce da pate i stradaju.Oni sto su ih na to navukli kao sto su razna udruzenja i stranke neka im sad objasne.
svaka cast .... lepo a sta cemo sa zemljistem koje je u procesu restitucije??Danas na sastanku sa imlekom,dobili smo informaciju da sz vlasnici mlecnih grla dobili pravo da zakupimo zemlju na 15 umesto do sada na 3 godine i da cena bude 190eura,lepa vest nema sta