Izlozbe,manifestacije

Jel bio neku u Somburu na izlozbi?i jel neko dolazi sutra na izlozbu i berzu u Somboru?

kad je berza u novom sadu,cuo sam da ce biti u februaru,kad i gde je sledeca izlozba

Ima sajam u sr. mitrovici druga nedelja februara

Poslednja izmena od urednika:
Ljudi da li nekozna postoji li kakva izlozba sitnih zivotinja u zapadnoj Srbiji (Uzice,Cacak,G.Milanovac,moze i Loznica,Valjevo):sta:

A Sremac,Sremac.... dosao bih ja na tu izlozbu nego mi daleko~da kupim "zecove",pocrkali bi mi dok ih dovezem kuci:haha::ppozdrav:

Potrefilo se i n.sad i s. mitrovica u isto vreme, gde ici sad. gde idete vi

- - - - - - - - - -

ja cu u sr. mitrovicu zbog prodaje kaveza, valjda cu naci tamo nekog kunicara pa da kupim dve zenke panonca. taman sto zaradim da odmah i potrosim.

Kod nas rodjo slabo to ima. ima u krusevac ali neznam kada.neznam de da se informisem.

Bilo bi lepo otici u krusevac blizu je. Ako uspes saznati., javi... Ima recimo u sm.palanci svakog 15 u mesecu mini sajam ali dosta toga na prodaju imaju

Ako ce neko od forumasa prodavati kunice u nedelju na sajmu u NS neka mi pusti privatnu poruku. Draze mi je vama da ostavim pare nego nekom nepoznatom.

Koga ja da vatam za vrat:haha:...jedino da prosetam do vas tamo.Pare ne bi bile problem ali slobodno vreme..skoro da ga i nemam nikako.:udri:

Nazad
Vrh