B
brundalo
Guest
Kako san zadnjih dana zatrpan pitanjima od ljudi sa foruma a vjerovali ili ne i od korisnika koji nikad nisu uputili ni jednu poruku na forumu (valjda ih je sram - a zasto?) koji se raspituju o izgradnji stale za blago po sistemu sam svoj majstor to pokrecem ovu temu di cemo moc makar virtualno sagradit stalu a onda neka svak sebi radi. Volija bi da se svi ovdi koje zanima ova tema ukljucite da vidimo koje su prednosti i nedostaci onoga sto cu ja objavit a takodjer posto je i to dio posla da se jave ljudi koji znaju nesto o elektrici i instalacijama. Ja cu za pocetak stavit par slicica a veceras slijedi nastavak. Nakon toga cu objavit i nacrt za izradu manje stale a ako koga zanima i par sitnijih i krupnijih objekata koji sluze u ovome poslu.
Napominjem da su sve slike vlasnistvo firme ciji je link www.usa-barn.com.
Ali kako mi zivimo u uvjetima u kojima zivimo to se posto je objavljeno tamo moze prenit i ovdi. Konacno ogradili smo se i prenili cije je vlasnistvo
Sutra cemo nastavit sa oblaganjem limom. Ima malo previse slicica
Napominjem da su sve slike vlasnistvo firme ciji je link www.usa-barn.com.
Ali kako mi zivimo u uvjetima u kojima zivimo to se posto je objavljeno tamo moze prenit i ovdi. Konacno ogradili smo se i prenili cije je vlasnistvo
Sutra cemo nastavit sa oblaganjem limom. Ima malo previse slicica