Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
techa je napisao(la):@Petru,
Kod nas se sve moze, meni je ,,neko" jesenas uzorao 6,5h drzavnog zakupa, kad bih hteo da baci djubrivo i da poseje a ja da skinem Pravi se lud, ni naftu za oranje necu da mu dam
Mislim da je kod nas najveca kaubojstina oko drzavne zemlje, neke table idu na 20 godina, a neke ni ne idu na licitaciju............ sta reci u ilandza i jeste ta zemlja prema dtd druga duz , sta reci doci cemo imi na red kad oni polako puknu
Tako je,al' gledaj da ako mozes uplatis i na neke koje neces,pa ako te neko negde na neku ocepi,da ti ta ostane kao rezervna varijanta.Znaci za svaku njivu mora se pre licitacije uplatiti 10% ako hocu svaku da licitiram?
Kod nas ima preko 8000ha,mozda i vise,pa opet se tajFuni "potuku"!Da da razumem, ali to je bas siguran sisten za tajkune!?!!!
Kod nas u selu ima oko 650Ha , odakle sitnom seljaku tolike pare koji hoce mozda 20-30Ha?