MTZsrle
Novajlija
Pa ako sme komsija sto je u 3 zoni zastite zasto ne bih mogao i ja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
projekat za poboljsanje i eksploataciju pasnjakaTreba elaborat,trista đavola,probali kod nas momci u susednom selu, preselo im.
Oni su zvali ljude sa instituta za krmno bilje,po njihovim savetima malo oplemenili i nađubrili pašnjak,sad ga kose.
ne brini nisam poslat ko insajderOn je možda drug član, a ti...?
ne bih ja preorao pasnjak ceo , vec istanjirao i posejao detelinu da raste izmedju trave te pa ako uspe uspelo je , ja nebih menjao strukturu tog pasnjaka dublje od nekih 10 do 15 cm , bilo bi mi ekonomicnije i izvukao bih maksimum od pasnjakaTreba elaborat,trista đavola,probali kod nas momci u susednom selu, preselo im.
Oni su zvali ljude sa instituta za krmno bilje,po njihovim savetima malo oplemenili i nađubrili pašnjak,sad ga kose.
Ја ћу се коцкати па ћу истањирати и посејати детелину , друго ми не остаје ја верујем да ми нико ништа неће рећи што сам истањирао и што сам посејао. Сви редом ору пашњаке у околини и у селу и до сад за 10 година сам чуо да су само једног ухватили како оре 2 зону заштите пашњака и да је платио казну од 50 хиљ динара, распитаћу се ја још код агроекономисте мог па ћемо видети шта се може и како.Na nekom slavlju u NS jedan moj drugar je bio gost i tamo je bio i čovek koji radi na poljo.fak.NS između ostalog upućen u problematiku sa prenamenom zemljišta.Dotakli su se te teme o kojoj pričamo i njegov odgovor je bio ne smeš da oreš ali nigde ne piše da ne smeš da tanjiraš.E sad ko kako razume.S jedne strane ne verujem da če te država kontrolisati zato što plaćaš zakup i više im nije interesantan .S druge strane ja se ne bi usudio .
Imam i ja jedan od 10 ha
Ne brinem ni najmanje.... nisi shvatio. On može da pretambura pašnjak jer je možda član partije, a ti ne možeš jer nisi. E sad ako baš imaš želju... Samo napred.ne brini nisam poslat ko insajder
Сад сам схватио да сам погрешно протумачио , не верујем да је сендвчар тај човек , више верујем да има договор са пољо чуварима. И да има луду срећу.Ne brinem ni najmanje.... nisi shvatio. On može da pretambura pašnjak jer je možda član partije, a ti ne možeš jer nisi. E sad ako baš imaš želju... Samo napred.
Triangla je deo kanala DTD a pored sam primetio da ima pašnjaka.Sta je triangla ?.
Ја не бих мењао начин експлоатације пашњака исто би било кошење ношење , исто ко сенокос овако могу и до 5 пута годишње а са сенокосом само једномDa li je pašnjak na triangli ? Bilo bi korisno da se uredi a ne da bude ruglo.
Kako samo jednom?Ја не бих мењао начин експлоатације пашњака исто би било кошење ношење , исто ко сенокос овако могу и до 5 пута годишње а са сенокосом само једном