To je ona glumica, a sada kao uspesna poljoprivrednica. Ko zna ko je gura...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Povuci malo rucnu.Po ha na proslogodisnji prinos je nista.
Sta ce biti to ne znam. Da znam mozda bih nudio i vise.
Prosek Srema je preko 4t/ha suncokreta,na boljim zemljama omo 5t/ha.
Ne znam komšo za njihov prosek , no moguće je. Mi smo prosle god suncokret imali na černozemu 1900-2000 kg/ ha suncokreta u onom paklu , dok na aluvijumu kraj Tise 3800-4700 kg/haPovuci malo rucnu.
Nije svaki dan Badnji dan...Do 15ak tona repe sa subvencijama i PDVom taj zakup po Kraljevcima i Dobrincima i nije tako strasan.
Isto i do 1.5t suncokreta zakup je isplacen.
Ta mani se praznih prica Kosuticu... Drzavna zemlja izraubovana i zapustena da baci ozbiljne prinose kao njive prve kalse u ataru...Do 15ak tona repe sa subvencijama i PDVom taj zakup po Kraljevcima i Dobrincima i nije tako strasan.
Isto i do 1.5t suncokreta zakup je isplacen.
Ja sam radio te parcele ili u neposrednim njihovim blizinama i odlicno znam sta mogu a sta ne. A to zasto je Gagic uzeo je druga prica,nema veze sa isplativoscu.Da mislim da je svaki dan Badnji i ja bih licitirao na preko 100 000din.
Vlado Gagic je jak covek domacin ima mozda i 200kj svoje, posten covek kod njega nine r0azna prica on ima sta da izgubi.
Jer ima 1 kisu vise od ostatka Srbije koliko vidim. Mi smo 2012. Imali jedva 1.5 tona po ha suncokreta radi suse a inace 4 do 5 tona ide po ha od 2005. Do danas otkako ga sijjemoPo ha na proslogodisnji prinos je nista.
Sta ce biti to ne znam. Da znam mozda bih nudio i vise.
Prosek Srema je preko 4t/ha suncokreta,na boljim zemljama omo 5t/ha.