Izdavanje državne zemlje u zakup

Zatvorena ima oko 2 godine.Sad ima u
Bašaid, Melence-Ćorićeve.
Crna Bara
Sve to je samo pranje novca.Mnoga bespotrebna ulaganja a radna snaga uglavnom diskutabilna.
Na stanju su kroz papire.

Nisam našao temu pravo preceg zakupa za stocare, pa pretpostavljam da može ovde. Idu predlozi za novu nadelu. Kako ste prošli? Kod nas (u Somboru) su malim stocarima dali najgore komade zemlje i nije ih briga…

Juče sam išao na licitaciju zemlje od zadruge, hektar u Morovicu otišao po 58 000din, Visnjicevo 54 000din i Jamena 41 000din.
Još nama ne trebaju subvencije.
Bio sam u jamenu proletos zadnje selo u srbiji rade zemlju ljudi bas na granici njiva do njive a subvencija jedno 300eura a druge 30eura

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Sigurno ne sitni neki,kod nas je neka zadruga 2 sela dalje nudila 48k,dosta vise nego nasi iz sela....a i nasa zadruga u selu je uzela 80-90% zemlje,sad jel oni to dele posle sa jos par vecih poljoprivrednika ovde,nzm ,ali za nas sitne nema ni ara,sem nekih mocvara i pasnjaka.

Kupili lokalni ljudi koji rade zemlju. Nije bilo dogovora.
@Compa.losa je zemlja i u Morovicu a samo sa na nju isao jer mi je izu traktorom, ostale nisam ni pomislio.
Povrisne ukupne po 40-50ha za svaku K.O. .

Sta kukate kod nas nebitan kvalitet nema bez 64.000 din. U okolini zenlje koju jaradim cena 86.000. i to na 5 godina.

Nemaju oni pojma sta je u opstini Bac i Backa Palanka. Ovde vise ispod 300 evra za kj nema ni pedlja. Cujem da je u Mladenovu neki iz Pivnica (vazdusnom linijom 23,5 km, a putem 40 km) platio 400 evra za jutro. Drzana kad je licitacija krece se oko 350, a kvalitet ocaj.

Tako je jedan clan ovde retko se javlja iz Bodjana uzeo 270 kj privatne zemlje jace od 350 po kj je dao…

Nazad
Vrh