Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Navodno ce zemlja ici u zakup na 20 godina. Ona Sanja Bugarski toliko dosadno i odvratno stvorenje pricala je o tome na TV.Jeste culi nesto novo za novi sistem prava preceg na osnovu stocarstva?
okej,ali zasto da uzmu po pocetnoj ceni?Ako ne bude prava preceg na osnovu zivotinja to ce biti direktno unistavanje svih koji su zagazili u stocarstvo.
Neradujem se,u stvari mi je svejedno.Ionako radim samo par hektar drzavne zemlje ali ovo bi bilo ravnopravnije.Ne radujte se jer svima.nama oni spremaju slicno.
Najgore od svega sto ce najebati nase kolege sa manjim farmama a ovi veliki sistemi ne sekiram se ja zs njih.Zapravo zelim im ....Neradujem se,u stvari mi je svejedno.Ionako radim samo par hektar drzavne zemlje ali ovo bi bilo ravnopravnije.
najebali smo i mi ratari pa nas nisu žalili stočari,čak su se i smejali ovde na forumuNajgore od svega sto ce najebati nase kolege sa manjim farmama a ovi veliki sistemi ne sekiram se ja zs njih.Zapravo zelim im ....
Nije glavni problem stocara nedostatak zemlje vec nerealne cene otkupa njihovih proizvoda. Zemlja pripada koliko stocarima toliko i ratarima. Pa izvolte u utakmicu.Ratari najviše kukaju, kupili mašineriju koja konjazom nije adekvTna njihovim imovinskom stanjem u katastru 1/1, primorani da placaju privatan zakup, da uposle mašine, zakup naravno skup, godinama se lako novac zarađivao na "muletini" zvanoj državna zemlja, sada su krivi stočari, koji rade 365 dana(nisam stocar), koji dobiju po pravu preceg zakupa, ratari treba da shvate da postoje i druge grane poljoprivrede, sa kojima se oni često sprdaju, bilo da je to stočarstvo, vocarstvo, povrtarsrvo, ta obest ratara je sve prisutna,nervoza, jer je činjenica da je proslo doba uzimanja državne zemlje u zakup po nekadašnjim uslovima, nema subvencije po ha kao nekad, itd.
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока