Izdavanje državne zemlje u zakup

Imam pitanje. proverio sam jednu parcelu. pise u katastru da je to javna svojina.... u pitanju je parlog koji niko ne kosi niti koristi. Da li se opstina pita da li to daje u zakup ili jednostavno samo uzorem i posejem sta zelim

Samo uzores i posejes onda kad u katastru pise tvoje ime sve ostalo je uzurpacija proveri ti to jer ce se vlasnik pojaviti cim je budes pipnuo:ppozdrav:

Kao sto kazem, bio proverio i to je to. drzavno koje niko ne odrzava. zig je nadlezan za to, kazu dok ne krenemo da gradimo radi slobodno. nema nikakvog ugovora niti moze da se napravi.

Ok nemoj mi zameriti sto sam rekao da dvaput proveris kod nas je 0 ta tolerancija na uzurpaciju i mesna zajednica je pre dve god organizovala skidanje useva ljudima koji su to radili bespravno

Ima u indjiji par opstinskih parcela za koje znam da se obradjuju a da niko nista neplaca..sa istim odgovorom,ne mogu praviti ugovor a dok nesto se ne pocne zidati ili vec samo pici...

Koju kulturu posejati? Zemlja nije nesto lepa. zuta...bice suse. Ne znam sta je pametno uciniti... dal detelinu dal jecam, graoricu

Posej ti prijatelju nesto sto ce te manje srce boleti ako ti preoru ili oduzmu.Zob i graoricu ako ti je potrebna hrana za stoku.Sejati lucerku bas i nije jeftino ovako opicis tanjiracom dva puta i posejes zob i graoricu i imaces kvalitetne hrane u izobilju!

Kod nas od nedelje licitacija, pocetna cena jako niska ispod 20 000din/ha za dobru zemlju, jedino sto za celo selo ima celih 50ha.
Treba to za vikend poceti orati. :cool:

Sad licitacija? Ustvari nista novo u nasoj drzavi,kako sad mogu da odrze licitaciju tako su mogli i u oktobru isto kao sto ce i sada. A drzavo,neka me neko ispravi ako gresim...

Sad licitacija? Ustvari nista novo u nasoj drzavi,kako sad mogu da odrze licitaciju tako su mogli i u oktobru isto kao sto ce i sada. A drzavo,neka me neko ispravi ako gresim...

Kolege, komšije, braćo... pa nije to do države pobogu ljudi. Dokle više ponavljati...

Licitacije sprovode lokalne samouprave ! Čak im država preti uskraćivanjem sredstava iz budžeta ukoliko na vreme ne donesu planove upravljanja zemljištem.

Opštinare za vratove !

To su lokalne mutljavine i petljavine.

Kod nas je bila licitacija 15 januara ove god lokalnu vlast drzi sns ,dali stvarno mislite da su oni kontrirali vodji pa otegli licitaciju?Mislim da je tako nesto smesno

Nazad
Vrh