Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kikindskoj opstini stocari zemlju koju su dobili po pravu preceg zakupa preprodaju istu lokalnim veterinarima koji im lece tu stoku!?Koliki je mahsimum za ratre isto bi trebalo da važi i za stočare, ali šta to vredi govoriti ovde član Zektor je dobro naveo u svo postu.
To se vrlo tesko moze dokazati,a radi se o tome da zemlju na kraju ipak radi neko ko nema stoke.Što ih ne prijaviš?
Ili i sam ne nabaviš stoku i eto ti zemlje koliko voliš
Sta da slikam kako mu vrsi ''uslugu'' oranja.Tesko se dokaze?
Jel imas kuci fotoaparat?Slikaj pocinioca i kod poljo.inspektora.
Pitanje je samo da li ti to zelis uciniti.
To se vrlo tesko moze dokazati,a radi se o tome da zemlju na kraju ipak radi neko ko nema stoke.
Ja sam licitirao za sebe i jedva iskamcio manju kolicinu za sebe. Za drugog nikad ne bi terao.Pa sta sad njihova deca imaju zlatna usta, a od nase su gubava?Što nisi i ti licitirao druže?
Pa isto sto i sa stocarima koji su ustupili zemlju odnosno ovima koji su od njih uzeli u podzakup sa tim da su ovi mnogo gori jer su zemlju dobili po pocetnim cenama.A sta da se radi sa ovim nasim lokalnim mini tajkunima za koje su licitirali drugi i koji su skupili po cetiri pet puta po 30ha koliko je bio max.
Sta bi onda rekli za pocetnu cenu u B.Palanci od 50.000dinKod nas u Zr od nedelje krecu licitacije, nigde za sada dogovora nema. Cene ce opet u nebesa, pocetna cene prve klase zemljista je 25000. Bice opet kom obojci kom opanci.