Izdavanje državne zemlje u zakup

Mislim da se prenosi svaka licitacija ali nisam siguran.
Ervine kada danas počinje?

Vrlo lako kod nas može da se dogodi scena iz Višnjićeva...Sinoć je bio sastanak povodom te licitacije. Koliko su samo ljudi nerealni to je čudo jedno...Moram da priznam da su me neki od ovih naših "velikih" gazda prijatno iznenadili, ljudi su bili skroz korektni, ali onda se pojedini sitni nakurčili i neće da popuste ni malo, i onda naravno nismo uspeli da se dogovorimo.

Vrlo lako kod nas može da se dogodi scena iz Višnjićeva...Sinoć je bio sastanak povodom te licitacije. Koliko su samo ljudi nerealni to je čudo jedno...Moram da priznam da su me neki od ovih naših "velikih" gazda prijatno iznenadili, ljudi su bili skroz korektni, ali onda se pojedini sitni nakurčili i neće da popuste ni malo, i onda naravno nismo uspeli da se dogovorimo.

Nema šanse. Ipak je Višnjićevo prva klasa zemlje. Kod nas neverujem da će preći 60 000 i ako se budu pojedini inatili

Pa možda neće do punih 118.000, ali će se raditi na nuli ili u minusu ako je naguraju na 60.000, i to ti onda dođe na isto kao i njima na toj cifri od 118.000.

Sta se danas desavalo u Zitistu ima li nekih informacija? Navodno cuo da su se ljudi iz R.Topolovca pobunili protiv ovih sto su hteli da licitiraju za Racu i da jee bilo poziva da inspekcija intervenise.

Navodno cuo da su se ljudi iz R.Topolovca pobunili protiv ovih sto su hteli da licitiraju za Racu i da jee bilo poziva da inspekcija intervenise.
Pitanje je i za koga Raca licitira?
A,ne...pardon. Njemu je deda ostavio zemlju, a i on (Raca) je sposoban,obrazovan covek,veliki biznismen. Jednom recju-sam svoj gazda. :osmeh:

Iz S. Itebeja je bilo oko 30ak traktora dok iz R. Topolovca svega par. Razlog su stranci, jer za svaku K.O. menjaju prebivaliste.
Pozvano je i ministarstvo oko svega toga, i predsednik opstine je razgovarao sa nama,paorima.

I nisu bile blokade, vec uredno parkirani traktori ispred opstine Zitiste i pored puta. Tako da nije bilo smetenji u saobracaju, da ne shvate neki pogresno.

http://rtvsantos.com/?p=9923 evo link jos jednih vesti sa video snimkom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh