Zoran Kostović
Član
Odg: Ishrana svih kategorija svinja mladom lucerkom
Opet ne razumem sta je to pecenke. Izvini ako sam dosadan.
Opet ne razumem sta je to pecenke. Izvini ako sam dosadan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Saša zanima me taj materijal na koji se pozivaš. To je u suprotnosti sa svim drugim tvrdnjama u literaturi, koje kažu da odmah po otkosu počinje padanje vrednosti svake zelene hrane. Biljka je i dalje živa troši šecere(ugljene hidrate).... To je jedna stvar. Druga je da nema načina da se u pokošenoj biljci pojave neki novi minerali kojih nije bilo u nepokošenoj. Odakle? Što se vitamina tiče njih po svakoj logici može da bude samo manje. Njih sintetiše živa biljka a kada je pokosiš počinje i proces oksidacije koji na primer razlaže vitamin C.....sasa1 je napisao(la):....prema nekim podacima prosusena detelina ima vise vitmina i minerala nego sirova tako da nije tacno da je nesmes kositi ujutru a davati uvece.
Prijatelju,dragan77 je napisao(la):molim jedno pitanje tek sad sam se uključio u ovo sve od kada mala prasad oće da jedu koncentrat imam ih deset i tek im je 21 dan samo njuškaju.
Mi na ovom forumu,praktikujemo da se novi clanovi na ovoj adresi predstave.dragan77 je napisao(la):prika ja se zovem dragan iz trebinja sam i nedavno sam oformio pet boksova jedna mise okotila dobijo sam prinove deset komada ima im po 23 dana već el slabo oće još da ližu koncentrat
A zasto onda kazu da u lucerki ima vise proteina nego u soji? Bilo jednom nagradno pitanje u emisiji Znanje na poklon.Zoran Kostović je napisao(la):Od 15 do 20% u zavisnosti od kvaliteta lucerke a svarljvih od 10,5 do 14,4%.
Ma bre Zaharije prolupao, ima sigurno lucerku da prodamarkodjurdjevic je napisao(la):A zasto onda kazu da u lucerki ima vise proteina nego u soji? Bilo jednom nagradno pitanje u emisiji Znanje na poklon.Zoran Kostović je napisao(la):Od 15 do 20% u zavisnosti od kvaliteta lucerke a svarljvih od 10,5 do 14,4%.