A imam problem sa senom. Do neki dan su jele, sve puca. Valjda je malo pokislo, ne znam, necu vise da taknu. Ne znam sta da radkm, drugo nemamNormalno da jedu staru lucerku, samo kada ima i normalno da je dobrog kvaliteta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A imam problem sa senom. Do neki dan su jele, sve puca. Valjda je malo pokislo, ne znam, necu vise da taknu. Ne znam sta da radkm, drugo nemamNormalno da jedu staru lucerku, samo kada ima i normalno da je dobrog kvaliteta.
Hahahaha, e jesi kralj!! Vazi, hvala ti!!Pa pustiš ih da malo gladuju, kad ogladne poješće. 2 mogućnosti imaju, da jedu ili da crknu od gladi, treće nema.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Aaa pa moracu onda takoMoje su navikle da jedu lucerku, pa kad im bacim sena malo za promenu one protestuju, neće da jedu. Jedan dan je tako, i kad ne dobiju ništa drugo, sutradan već krenu da jedu i seno. Glad je čudo.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока