Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav Vojkane.Pre neki dan kad mi veterinar pregledao jednu junicu stara16 meseci do sada nije imala ni jedan estrus,utvrdio da su jajnici katastrofalno mali i da je uzrok toga sto pravim koncentrat od celog klipa ,zato sam postavio pitanje da vidim dali njegova tvrdnja pije vodu.
Totalna glupost za klipove.Tako hrani gomila uzgajivaca i za takav komentar jos nisam cuo.Trebalo bi da ga pitas kao obrazovanog coveka iz kojih razloga tako misli pa da vidimo sta ce onda da lupne.Pozdrav Vojkane.Pre neki dan kad mi veterinar pregledao jednu junicu stara16 meseci do sada nije imala ni jedan estrus,utvrdio da su jajnici katastrofalno mali i da je uzrok toga sto pravim koncentrat od celog klipa ,zato sam postavio pitanje da vidim dali njegova tvrdnja pije vodu.
Totalna glupost za klipove.Tako hrani gomila uzgajivaca i za takav komentar jos nisam cuo.Trebalo bi da ga pitas kao obrazovanog coveka iz kojih razloga tako misli pa da vidimo sta ce onda da lupne.
Ja sam pokusao da im dam slamu al slaba vajdica ni da liznu nece...tako da sam prinudjen da pola meseca sto namuzem dam za hranu,..srecom za sledecu godinu sam posejao nadam se dovoljno za kosenje...
op cvrc gevezn zajn italijani vratili nas kukuruz....sad ce cena dole....![]()