damirr
Član
Koja kolicina jecma i tritikala moze da se daje dnevno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledaj drug da nije istekao rok granuli?? Meni se desavalo da kupim granule a one uzegle (oseca se kao ulje kad propadne-uzegne). Takodje dok su mali,zecici pomalo grickaju granulu a vise seno i detelinu ali kako rastu sve vise se otimaju oko hrane.Kako im se povecava telesna tezina,tako se povecava i potreba za hranom.Nista ti druze ne brini jesce oni ite kako.Ma gledam danas, dam im granule zrnevlje sve lepo fino cisto, tek po koji jede (taj je verovatno pregladnio ). Ovi ostali nista. Dam im 5min detelinu kukurzovinu slamu, ugusise se jeduci. Samim tim sam i primetio da je prirast slabiji zbog toga, ne kazem ja da oni ne jedu, jedu oni lepo, ali ili nesto ne valja sa granulom ili ne znam . Inace od 4 uparene zenke sve 4 su se okotile.
To se druze rodi takva jedinka.Davao joj malo ili mnogo ona ce da prosipa .Imam i ja jednu takvu,super se koti,lepo gaji mlade ali-prosipa!!!Onda ja uzmem lepo i stavim je u box sa podom od dasaka (pun pod) i kada ona lepo prospe ja joj jos lepse ne dam nista dok sve ,pa i najmanje zrnce ili granulicu ne pokupi i tako funkcionisemo,Ja joj naspem u hranilicu,ona izgrebe sapicama iz hranilice na pod pa sve to lepo pojede sa poda.Ko' u vojsci-sto bi radili nesto na prostiji nacin,kada moze komplikovano!