boban78
Član
Uvijek se adje neki padobranac koji ulijece sa svojim nacino misljenja , mnogi ovdje drze kunice zabog ljubavi kao i da ih iznose na izlozbe , znam zamo za 2 uzgaivaca da ih prodaju za meso i to vrlo u malim kolicinama , kao prvo mladi kunici na granulama postizu maximalne rezultate , ja svoja hranim i sa granulama uz ostalu hranu i to meso jedem naravno i ne vidim nista lose, sta vise imam odlicne rezultate i izlozbene primjerke koji bi vjerovatno losije izgledali i bili u goroj kondiciji da kristim u ishrani samo travu , mislim da bi trebao da procita prvestveno nacin ishrane kunica za sto bolje rezultate ako se vec bavi uzgojem kao i sastav granula koje u sebi imaju uglavnom sve sto inace dajemo kunicima, ja obavezno mladim kunicima dajem granuliranu hranu makar 1 obrok dnevno mislim na kunice u razvoju i ostacu pri tome , nekada sam uzgajao kunice bez granula sa losijim rezultatima tako da iz iskustva pricam . pred konzumaciju kunica drzim 15 dana na zitaricama i sijenu i nikada nema greske . a inace imaju uvijek zitarica 1 obrao i sijena kao i obavezno zelenila zbog vitamina ...