Inovacije na IMT traktorima

Jevrejska poslovica kaže:" Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari"!!!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Npr razvodni ventil hidraulika za 454 košta
Novi tip 220e, a stari 190e
Bosch pumpa i dizne 800e
Za 80_90 razvodni ventil je 250e
A kontrole pritiska 95e
Lamele oko 300e
Korpa puna oko 700e
Kt par 500e
Pumpa vode 120e
Šećer i med

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ventil hidraulika 15e.
Pumpa kod brace ukrainaca 250e.
Dizne 171 kompletne po komadu 40e.
Lamele dobre oko 40e.
Korpa iz originala 160e.
Kt par 150e
Vodena pumpa 50e.
😂
Rus mama 😂

Dal se mogu busit rupe u sofersajbi na traktoru...slabi mi kederi pa bi ja to prepravio
Мораш је прво кирнерисати али кирнер мора бити од видије, и онда без проблема са стиријином бургијом бушиш рупе и обавезно хладном водом из фрижидера хладити рупу.

Moze da se busi,ali budi spreman da zrrvujes par stakala dok ne namestis ruku,radio komisija neki bagi davnih dana pa znam muku.

Staklo postaviš na dasku na kojoj izbusis rupu vecu od one koju busis,na staklu sa obe strane napravis prsten od plastelina sto deblji,jedan kraj zalepis na dasku,a drugi oko mesta gde busis,naspes vodu,i na sto manjim obrtajima,sto ostrijom burgijom lagano bez pritiska vec da burgija sama vodi,ako pritisnes ode staklo,isto ako busis na velikoj brzini kad probije puca staklo sigurno.

I kad probusis,opet moze da pukne pa obavezno rupu namazes super lepkom nekim kvalitetnijim i ostavis da se dobrano osusi.

Ili ti staklorezac sve to odradi za 200din po rupi.

Moze da se uradi i nakon kaljenja,ovo sto sam pisao je uradi sam muka,staklorezac izbuši dok si trepnuo,jer ima namenske burgije i kod nas naplaćuje 200 din po rupi,polomili staklo na tus kabini nigde nema ista meta kupio vece on isekao na meru izbusio dve rupe i naplatio 900 din,400 din dve rupe,500 din rezanje.

Klasično matirano staklo za tus kabinu,al čovek ima alat za to,namenske burgije i busi stubnom na maloj brzini,ima i neki dodatak za futer da drzi staklo na mestu busenja,i nensipa vodu nego petrolej.

Prodavci staklo za tus kabinu zovu "lamirano kaljeno staklo" sta god ono bilo,čovek ga izbusio i evo vec 4 godine stoji.

Nazad
Vrh