Inovacije na IMT traktorima

Ma evropski da ne kazem sta... seru krec... pa sta ako je upisana kabina, da je se vlast jednom okrene narodu, opet bi isto tako preko noci mogli raditi kako nam je lakse i jeftinije.

- - - - - - - - - -

Za cega je registrovan MajstorIvan?
 
Pa normalno da radi atest...sad rai na tome da lepo dobije plocicu,tako mi pricao,lepo sve legalno.nikakve mucke...
 
Ako nekome može pomoći, na Imt 533 ovo je moje rješenje grijača motora. Grijači Škoda Felicija (najjeftinije), urezan navoj M12x1,25, tanka matica i bakrena podloška.
Imam i sliku, ali je zahvaljujući godinama ne znam postaviti na forum
:sta:
https://postimg.cc/gallery/2z8ynd45s/

PS Ipak znam...
 
Može li neko napisati gde je najbolje (najbezbolnije) umuvati sondu od merača temperature na 533, verovatno da je već bilo objašnjenje, ali ne mogu da nađem.Hvala.
 
Hvala, otprilike znam sve to...možda neko ko je skoro radio,pa ima i fotografije...savet kolika se rupa buši, koja je dužina sonde potrebna (1m ili 1,5m) i slični podaci i na šta sve treba obratiti pažnju.
 
Pokušao sam objasniti ima čep sa navojem izvrne se i umjesto njega ide sonda. Termometar ako je traktoski dužina paše nemoj se brinuti. Ako nisi siguran kako postaviti potraži pomoć nekog iskusnijeg kolege .fotografije možeš dobiti sutra.
 
Odradio sam posao sa termometrom...malo sam poprskao wd-om onaj šraf (ne znam baš da li je to nešto pomoglo), odvio ga lagano...navrnuo sondu i postavio sat na tablu traktora.

mwpq2b.jpg

k12xbo.jpg
 
Ja danas bio konačno malo slobodan pa se zanimao. Ovo sam planirao odavno ali nikako da se rešim. Postavljeni nasloni za ruke na sedištu i podignute komande hidraulika na krilo gore. Za ovo drugo posebna zahvalnost kolegi Mikseru

U planu je sada da se odradi i prigodna tabla koja će pokriti ove komande i možda tu dodju i neki prekidači svetala i radnih farova, ručni gas i možda prebacim i bravu za paljenje
0050c34663959e730001d6f4eacaeb9d.jpg
8e8dd0e688da15f703a9b001d30ce83a.jpg
3e41d433eb0fb2a3ced13450dfbfdabe.jpg


Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
 
Kako si uradio naslone za ruke? Odnosno da li je fabricki predviđeno da ima naslone ili je nešto prepravljano? I meni treba pa ako ne mora da menjam celo sedište...
 
Nazad
Vrh