mixer87kac
Član
Sa kojom pločicom?@mixer Sve je to super samo mi se cini da ces imati problem na teh. sa onom plocicom na tabli![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa kojom pločicom?@mixer Sve je to super samo mi se cini da ces imati problem na teh. sa onom plocicom na tabli![]()
Broj sasije?Gde ti sad stoji?Kako ces preci tehnicki pregled?Sa kojom pločicom?
Mene je jesenas policajac hteo da isključi iz saobraćaja i da mi skine tablice zato što nisam imao polisu, jedva se izvukao... Jel to sigurno da ne treba polisa?To je krivicni prekrsaj,tako te nece niko pustiti na tehnickom.Tehnicki pregled je obavezan svakih 12meseci a polisa osig.za sada nije obavezna
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
sigurno,ali treba ti kartica sa tehnickom ispravnoscuMene je jesenas policajac hteo da isključi iz saobraćaja i da mi skine tablice zato što nisam imao polisu, jedva se izvukao... Jel to sigurno da ne treba polisa?
Nece biti problema ako je zadrzao staru instrument tablu,ako je pravljena nova znaci da nema plocice na njoj.Ako je sam turio plocicu vidi se po popnitnama a to je krivicni prekrsaj.Ako je po zakonu mora da ima PUS i atestAko je traktor do sada bio registrovan i imao je kabinu onda nece biti problema