Inovacije na IMT traktorima

@ jbrtka u mikserovom slucaju je ispao lazov, ja njegov rad cenim i za to svaka cast, skidam kapu. Ali treba coveka ispoštovati i odprilike reci kada ce posao biti gotov, za par dana manje vise niko ne bi pravio problem. A koliko sam ja traktora video neka ostane moja stvar.

Ma uradice covjek, polako. Po vama ovdje, treba praviti ugovor i za uslugu vrsaja, covjeku se malo poremetile kockice i boze moj, nije ni taj Ivan masina. Ovdje covjek otjerao 560 da mu se ugradi hidro volan, sredi hidraulika i pretrese mjenjac, prije godinu dana. I niko se ne uzbudjuje ni vlasnik, a vala ni majstor.

A ni ti nisi (valjda) njegov (drveni) advokat...
A strasti ću upotrebim na drugo (pametnije) mesto...
Ne vidim razlog za uzbuđavanje...:ppozdrav:

Ako ne radiš sa ljudima jednostavno ne možeš svatiti neke stvari i sa strane to izgleda lepo i jednostavno i uvek si u govnima nezavisno o čemu se radi dali usluge u ratarstvu, srugarske usluge ili ovako nešto kao što Ivan radi uvek ima nezadovoljnih i prepametnih a taj koji to sve treba da izvede poludi jer ne zna šta će prvo a gde mu glava a svima bi odgovarao da je odmah. Bez ljutnje malo se stavi na mesto takve situacije nije baš tako lako kako dosta njih zamišlja tu na forumu a i šire.

Sto se rada tice majstoru skidam kapu. Ima tu posla iha ha. E, sad probijanje svih rokova i to nekoliko puta to je vec druga prica. Da on to prvi put radi pa da kazes ne zna koliko vremena treba. Sve te zajebancije za sajle i nosace mogu da poremete rok za mozda nedelju dana, ne vise. Jos ako sam razumeo Miksera on je njemu trazio jos para sto tek ne mogu da shvatim i da opravdam. To me podseca na mog komsiju " majstora " rasturio coveku kola i ona tako stoje, a ovi sto nalete on njima odma odradjuje poso. Kaze komsija da oni mogu da odu kod drugog, a ovaj rasturen nema gde.

Mislim,da mu nije trazio nista preko dogovorene cene,..to sigurno nije,ako je trazio,uzeo je kaparu,i verovatno jos nesto para,ali cena je ostala ista,jedino ako se nesto doradjuje..nek mikser potvrdi..

Cesto se desi da jednostavno NEIDE nisi u poslu prepravki samo MONTER nego fabrika, covek IVAN ako drzi do sebe I svog zanata vecinu stvari ce raditi Sam, naravno imace pomocnike, svaki traktor I gazda je prica za sebe, ne postoji sablon za delove nije serijska proizvodnja ovde covek sve radi iz ruke, takav posao zahteva mnogo vremena I zivaca, vrlo je stresan. Zato su sve stvari koje se rucno izradjuju skupe!!!
Neznam za cenu rada i rokove ali eto razmisljam koliko kosta dan u njedovoj radionici!!
On, alat, struja, pomocnici,grejanje zimi, skupi se tu MNOOOOOGO TROSKOVA!

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Od takvih majstora nista i ja radim u radijoni ali nikad vise od 2 auta nije u njoj na na s dvojicu.
U teki je guzva a ovako nis od takvig posla rokovi se moraju postivat

Od takvih majstora nista i ja radim u radijoni ali nikad vise od 2 auta nije u njoj na na s dvojicu.
U teki je guzva a ovako nis od takvig posla rokovi se moraju postivat
I ja se Maximalno trudim da ispostujem rokove ali se SRANJA desavaju
NPR odneo sam hidraulicni klip od slepe kade 32m3 na remont u dogovoreno vreme majstora koji remontuje je uhvatio strug I OTKINUO mu ruku , remont je trebao trajati 3_5dana, a trajao je 120dana gazdi slepe sam rekao ako hoce da nosimo na drugo mesto a on nije hteo jer sa ovim smo saradjivali godinama

I ja se Maximalno trudim da ispostujem rokove ali se SRANJA desavaju
NPR odneo sam hidraulicni klip od slepe kade 32m3 na remont u dogovoreno vreme majstora koji remontuje je uhvatio strug I OTKINUO mu ruku , remont je trebao trajati 3_5dana, a trajao je 120dana gazdi slepe sam rekao ako hoce da nosimo na drugo mesto a on nije hteo jer sa ovim smo saradjivali godinama

Gle to je drugo dogodi se ,ali u ovakvim slučajevima ljudima treba traktor ,tu mora biti brzo popravljen da radi.

Evo obecanih slika, traktor jos uvek nije gotov, jos se radi.
Trebao bi biti gotov za desetak Dana medjutim vlasnik se odlucio za promenu prednjih felni hoce od 20" I I'ma jos nekih prepravki
fcf036b3f15797d73e2abee69b6a0af1.jpg
476e2ff026e9ad81f973e4926471eed7.jpg
1ea844d53845b7b18f03f13450929e2a.jpg
c4bc447968a6dbdd8ffc9078a86f8cbc.jpg
ba78ffa2b50b6722422770cd7a60d3f1.jpg
e0cf1e259d07a34fee2d7846452c5f23.jpg
13d52159b144b2b2ab0c67052d6ed9ab.jpg
6e54d8cd30e93986f1aa513292532c15.jpg
8303634905c960d12c6107d8bc0c7564.jpg

I ja danas cackao oko Imt-a. Pravio sam dodatni retrovizor jer se nevidi pozadi u postojeci kad vuce zmajevku. Koristice se samo kad bude vukao zmajevku a inace ce se skidati.

I ja danas cackao oko Imt-a. Pravio sam dodatni retrovizor jer se nevidi pozadi u postojeci kad vuce zmajevku. Koristice se samo kad bude vukao zmajevku a inace ce se skidati.
Ovde se razvlace retrovizori kao na zapadnim traktorima bas zbog velikih prikolica

Nazad
Vrh