Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ni ti nisi (valjda) njegov (drveni) advokat...dobrodol smiri malo strasti, nisi ni ti bogom dan da nekog prozivas.
A ni ti nisi (valjda) njegov (drveni) advokat...
A strasti ću upotrebim na drugo (pametnije) mesto...
Ne vidim razlog za uzbuđavanje...![]()
I ja se Maximalno trudim da ispostujem rokove ali se SRANJA desavajuOd takvih majstora nista i ja radim u radijoni ali nikad vise od 2 auta nije u njoj na na s dvojicu.
U teki je guzva a ovako nis od takvig posla rokovi se moraju postivat
I ja se Maximalno trudim da ispostujem rokove ali se SRANJA desavaju
NPR odneo sam hidraulicni klip od slepe kade 32m3 na remont u dogovoreno vreme majstora koji remontuje je uhvatio strug I OTKINUO mu ruku , remont je trebao trajati 3_5dana, a trajao je 120dana gazdi slepe sam rekao ako hoce da nosimo na drugo mesto a on nije hteo jer sa ovim smo saradjivali godinama
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Ovde se razvlace retrovizori kao na zapadnim traktorima bas zbog velikih prikolicaI ja danas cackao oko Imt-a. Pravio sam dodatni retrovizor jer se nevidi pozadi u postojeci kad vuce zmajevku. Koristice se samo kad bude vukao zmajevku a inace ce se skidati.