Inovacije na IMT traktorima

Ali je u funkciji 30 godina. Da ne bude zabune, mišljenja sam da je jeftinije ovako srediti traktor nego kupiti nov jer ni novi više nisu ono što su bili.

Ja se slazem sa tobom Obrovcan, ALI OVI SADASNJI ZAMENSKI DELOVI NISU NI ZA K***C! Da imaju delovi sa kraja 80ih ili da ih IMT i dalje radi i da je garantovan kvalitet potez Miksera bi bio BEST BUY UBEDLJIVO. Od 3 fergusona (2x539 i 533) jedan je non stop u kvaru. Dok su radili 5kj desilo se da celu sezonu bez zastoja urade, sada NEMA SANSE.

p.s. Smatram sto naprave cca 250-300 sati svaki za sezonu nije puno, vecinu toga naprave u laganim poslovima.

Pouzdanost samo sa novim traktorom , ali samo zapadnim . Gledam nove kineze,beloruse,turcine to je sve nuzno zlo. Imt je za njih pojam sto se pouzdanosti tice.Taj 577 kad se tako utegne vredi 9-10000e , sta novo pouzdano za te pare ? Moze 17 god iscakan rus koji je nepouzdaniji 3x od 577

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pazi da je kvalitet delova za imt kao sto je bio nekad, kakav crni belorus ali posto to sad radi mala privreda upitnog kvaliteta ne moze covek biti pametan, rusu bar mozes naci original ruske delove sad.
Ja bi najvise voleo imati nekog rusa sa perkins motorom ili cak dajcovim. E to bi bio traktor za malo para. Dobar motor puno brzina. Al neda mi se sa tim medjuplocama jebavati

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Rus mi u mome veku netreba, PA MLADOST SAM POD NJIMA PROVEO!!!!!!

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Konstantno me muci desna kocnica na 533...kupio sam komplet nosace sa kocionim oblogama i opet zeza...kad je na dizalici,okrenem tocak i kad stiscem kocnicu ona uhvati,pusti i tek onda zablokira tocak....rekao bi da mi je velik luft (hoda ona sipka sto razmice kocnice gore..dole).Znal iko dal bude ista ispod i iznad te sipke sto sam mozda ja izgubio ...luft je sigurno preko centa....

Nema,komp mi je rasklopljen,a preko tel.nece..ako neko ima volje,neka mi posalje broj u pp.poslacu mu na viber.

evo slika.
4cf226e3ca72a6d45d0e13ba197255a0.jpg
2a0bfd1b1026556cafad613aac3eed42.jpg
dc20cc4f31b1783fb1cf9b660118a2f0.jpg
87dff85bcad0ece94d5bc4040638a104.jpg

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Svaka mu cast. Vidi se da mu radi kefalo. Jel on ovaj prednji most seko i ovako iskosio ili je naso takav fabricki? I jel mu kratio pozadi trube? Vidim tockovi su dosta manji i ceo traktor je uzi.

Prednji most i kolevka su pravljeni iznova.pozadi poluosovine i trube skracivane,i stavljeni manji tockovi.menjac,motor,hidraulika,sve je od 7506

Jel si mozda video lako moja azdaja napreduje...?

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh