Inovacije na IMT traktorima

Prvo da se zahvalim korisniku BOBO na savetu.....Tako sam i uradio...izbusio sam nove rupe odmah ispod polugica rucne kocnice,a ja sam jos i malo produzio pedale noznih kocnica,i sada traktor koci na dodir pedala,konica je neuporedivo meksa....kao kod 539...mozda i meksa... :bravo: :ppozdrav:

Eto, vidis... Malo je zajebancija al kad vidis koliko vrijedi, cudis se i sam zasto to prije nisi odradio. Mislim da nema potrebe produzivati pedale al eto mozda ti je tako udobnije. kod mene i na originalnim pedalama koci fantasticno i meko.

Meni ona crna puma sa promoterkama nikako ne izlazi iz glave.Volim domaće ali...imam oči neposlušne ne krivite zbog njih mene..

Nova kabina (odvojena od menjača i diferencijala)
Nova hauba (spuštena)
Usis i izduv na stranu uz stubove kabine
Novi rezervoar za naftu sa strane ispod kabine
Sa druge strane kabine kutija za alat i akumulator
Komplet farbanje
Komplet nova instalacija sa farovima i lampama
Izmeštanje menjača na stranu
Promena volana za manji prečnik
Novi satovi
Ugradnja klime
Ugradnja radio uredjaja sa zvučnicima
Novo sedište

Ne znam da li sam još nešto zaboravio... :ppozdrav:

Nema tu neke sentimentalnosti, čista matematika. Krajnji rezultat je to da za te pare nema tako nešto nigde da se kupi, a na kraju krajeva opet je to 577 na kojem 80-90 % kvarova rešim sam i to na licu mesta za malo para...

Neces imati pouzdanost kao na novom traktoru, ali finansijski je tacno da je to najjeftinije. Ipak je na njemu motor i menjac 30+ godina, sve se trosi i haba. Ja sam tom idejom kupio 533, medjutim na svakih 50-100 sati imas neku intervenciju. Nista to nije skupo, sve do sada mozda 300e kosta, ali nemas pouzdanost, a po pravilu otkaz se desava u najvecem poslu i onda umesto da poradis po suvom, ti opravljas traktor a sutra padne kisa itd.

Sve u svemu srecno i okaci nam slike kada se vrati sa remonta.

Neces imati pouzdanost kao na novom traktoru, ali finansijski je tacno da je to najjeftinije. Ipak je na njemu motor i menjac 30+ godina, sve se trosi i haba. Ja sam tom idejom kupio 533, medjutim na svakih 50-100 sati imas neku intervenciju. Nista to nije skupo, sve do sada mozda 300e kosta, ali nemas pouzdanost, a po pravilu otkaz se desava u najvecem poslu i onda umesto da poradis po suvom, ti opravljas traktor a sutra padne kisa itd.

Sve si u pravu bojceticu, jedino što nemam je pouzdanost. ALI zato imam još jednog 577 kući (novu liniju kojeg znate sa slika) pa će jedan drugom uskakati po ptrebi da posao ne trpi...

Sa slikama će biti sve propraćeno...

Ja stvatno neznam da na svetu postoji nesto pouzdanije od domaceg traktora srednje snage sa kraja osamdesetih god proslog veka!!!!
Jos sto hoce covek da ulozi u njega da bude komforan pregledan da ima klimu e to ce biti prava stvar!!!!!
Delova za njih ima i u MESARI a dobijas sve ostalo sto mu je bilo mana

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

A sa novim turčinom, rusom, kinezom ima pouzdanost

Za pouzdanost je lakse nego sa novim, parkiras po 3 komada u avliju pa izdrze celu sezonu a cesto i ne zatrebaju svi.

Nazad
Vrh