Inovacije na IMT traktorima

Jest al zato podlaktice i prsti debeli ko u medveda :) trening na volanu je cudo :) '-)

Vidis uvek sam se pitao kako mi je leva noga jaca od desne , sa leve sam zakucavao na kosarci a sa desne ko invalid ne znam skociti

Valjda kocnice nisu nikad zglavno radile pa nisam istrenirao desnu nogu

P.S imam 558 verovatno jedan od najstarijih 1971 g.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Po svoj prilici cu i ja ojacati...pocela mi pustat ulje letva volana na autu i danas propisa i skinem remen da pumpa nije u funkciji...gume na autu su 195...75/15....533 je igracka za motat u poredenju sa ovim

Ja sam sa 12 godina vozio 558 i rodu sve do pre par godina, i na 558 je volan bio tezak, a na rodi kvacilo,i imao sam taj problem da mi je leva noga bila jaca. i mogu vam rec da smo imali jedan od najlepsis mehanickih volana u selu sto se tice rodinog. samo je trebalo gledati nivo ulja uutra i nikad nije pravio preoblem. svi su kad naterujem prikolicu kod nekog pitali jel to ima servo kad vide kako jednom rukom vintam. kad ono gle cuda nema nista.

Nisam probao 558,ali na 560 jesam...pa to je nista u odnosu na rakovicin mehanicki volan...posle pola dana rada sa njom lopatice sevaju!od kada je hidraulicni volan na rakovici to je daleeeko lakse pregurati dan...
Ima razlike izmedju samih 558 ne vrte se isto Soko Mostar kućište i čini mi se FOB kućište volana, a kamoli izmedju 558-560-r-65,577.... Ubedljivo najteže ide na Rakovici. Uske gume,nema aksijalne ležajeve u rukavcima,još ako nije original volan nego neki manjeg prečnika.... Ufff!

A ja se čudim sto mi ruke oslabile u zadnjih godinu dana ceo sam malaksao. Idem odma da skinem kais sa pumpe

da ne bude da nema inovacija spustio sam akumulator, napravio kutiju, premestio bocu i ventil sa druge strane

20qi4ax.jpg
[/IMG]

Kad smo mi svi putalji nismo u stanju skupiti 300e ,staviti hidro volan, resiti se bede i voziti ko covek.I moj bez kabine od 1971 god , ni moj deda ni tata a evo i ja vozim vec 17 godina bez, nikad skupiti 1300 eur staviti servo i novu kabinu.

Uvek sve drugo prece od zdravlja

Ja sam na moj stavio hidro volan ... drugi traktor :)
Još samo da ubedim tatu da stavimo kabinu ...

Послато са SM-J320F уз помоћ Тапатока

Ako tata ne bude hteo naguzi njega da vozi po hladnoci i vetru, brzo ce se predomisliti

@daner On i vozi al neodustaje.

Послато са SM-J320F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh