Inovacije na IMT traktorima

Da moze sa time naravno je bolje . Stabilizator sam stavo sa oznakom M koji trpe struju od par ampera a u to 3 izvedbi daju 10 ampera .

Ovaj sistem jeste zgodan kada se diže i spušta do kraja, ali kada treba podesiti visinu nevredi, stim da kod IMT-a treba da pomera ručicu jako polako, jer ćete razbiti svaku mašinu koju zakačite.

Visina se lako podesi na granicnike jer motoric nece moci da pregura rucicu preko granicnika koji je na sraf. Mislim da moze da se napravi da spusta jako polako a da normalno podize.

Moglo bi kad bi se adekvatan motoric spojio na osovinu komande polozaja sa lamelom. Samo sto to adekvatno kosta.

12v-17a-667oz-in-nema-23-bipolar-stepper-motor-large.jpg

Stepper, uz odgovarajucu plocu moze pamtit polozaje itd itd.

za pocetak nije lose e sad jos malo da se doradi to je najmanji problem...ja sam tako postavio motoric da ako crkne odvijem jedan sraf od 6mm i radim rucno...

Ima li neko imt 2050 ili da li zna gde se moze videti taj traktor.Mozda bi bio interesantan za vocnjake...Koja firma ih prodaje...

Ja na potenciometar stavio, nocu izbi oci pa da mogu smanjiti. A obrtomer se razmisljam digitalni da ugradim ovaj fabricki da izbacim

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

to kad bi se mogao naci displej pa da prikazuje km/h, obrtaje, radne casove ko na rusu pa da imas tastere kad ti sta treba, to bi bila super stvar

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Ima multi displej koji pokazuje dve temperature,napon punjenja,obrtaje i radne sate,jedino nema brzinu

Evo jos po neka inovacija od mene:osmeh:i dosta za ovu god,mozda eventualno neka sitnica i da okacim vazdusnu sirenu i pp aparat.A za sl zimu ostavljam nozni gas,ubacivanje grejanja i napred plocu sa tegovima preko koje ce se raonik za sneg kaciti.
Ona na krovu mi je smetala zbog ulaska u garazu a da je fiksna pravila bi mi problem u vocnjaku i sumi

Radio sam i neku dodatnu instalaciju preko kabine,radio i rotacija rade ali maglenke i upaljac iz nekog razloga ne,tj radile su i sad vise ne a osiguraci pregoreli nisu:sta:tako da cu ipak za svaki slucaj kod elektrica da odvezem.

Nazad
Vrh