Inovacije na IMT traktorima

Sijevaju varnice od vremena kad je Bobo nabavljao dijelove za Brenu :haha:

Nisam siguran u to što pričate.Kad je nabavljao delove za Brenu,navratio i do mene da se upoznamo i delovao mi sasvim ok.

Moguće da ima neke kosmičke energije u tome oko strana sveta pa traktor ide bolje i brže u radu.To mu dođe kao ona priča o ribolovcu koji udicu zabacuje na onu stranu na kojoj mu je krivak stojao ujutro prilikom buđenja a ako je bio obešen toga dana ne kreće na pecanje. :osmeh:

Ako je bio objesen ujutru, onda mu samo pecanje i preostaje, da ne pominjem da treba da posjeti urologa zbog prostate.

Kad nije bio gotov za sejanje sad mi se i ne zuri... Treba da zovem ovih dana da cujem dokle se stiglo... A molio bih Jbrtku ako je u mogucnosti da nam docara stanje kod majstor Ivana u radionici... Hvala

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

i ja sam takvu blokadu bio napravio jos davno , pa me mrzelo da je drzim non stop na njoj kad orem pa namestim da se zakaci , onda posle x krugova dojadi blokirati je. Na kraju sam nasuo levi tocak pun vode i nema vise proklizavanja. Sad orem bez blokade

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ovo sam napravio na brzinu iz razloga sto je orginalna poluga mnogo blizu tocka i kad se ore obucu konstantno puni zemljom narocito ako su gume 16 tice onda je bas blizu, ovako nije idealno ali malo bolje

Nisam jos... Prodaje se...

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh