Inostrani investitor

Ti ces Nemchi uspjet sto god odlucis da radis a razlog je svjez kapital koji ti pristize radom u inostranstvu...Kad covjek ima kapital sa strane,par godina moze nesto radit i u minusu dok se ne razvije poso,vazna je vjera u uspjeh.

Ala si ti prijatelju zabasao, izvređa i pojedince i naciju.
Imaj na umu da ovde mnogi znaju šta je zapad ili istok mnogo pre tebe, neki možda i duže i bolje nego ti.
Znaj i to da je ovde mnogo obrazovanih ljudi, uspešnih i ostvarenih u svojim oblastima ili zvanjima. Mnogo ljudi koji su živeli na drugim mestima, putovali, učili, upoznavali.
Poljoprivredni forum ne znači skup seljaka ili paora sa kojima možeš kao "malo rečitiji inostrani investitor" manipulisati i baratati.
Loš početak, jako loš.
U svakom slučaju, dobra tema za nedeljno-prazničnu dokolicu, naravno dok metla ne proradi.

Sto se tice pojedinaca, oni su napali mene od starta, a ja sam samo odreagovao.. nit bezobrazno nit na nivou na kom sam napadnut totalno bezveze, isto kao onog momka sto ste napali samo zato sto je politikolog ili sta vec..
Sto se tice nacije, nista ne pisem napamet..sve to sam video svojima ocima.. tvrdoglavost i ogranicenost ljudi koji su mnogo iskusniji od mene a ja sam napredovao tri puta brze od njih. Znas, kad sa drzavnim faxom odes raditi nesto sto nije tvoja struka I sto je mnogo "ispod" tvog obrazovanja i opet se snadjes mnogo bolje od ljudi koji su godinama u tom poslu, krenes analizirati zasto.. zbog toga sto su onakvi kakvim sam malopre naveo. Jos jedna stvar, kad dodjem u moj grad koji je mali, ja sa strane vidim koja depresija i beznadje vlada medju ljudima ovde.. jbg ja istinu govorim a to mnogi ljudi ne vole cuti..
Da li sam ja negde napisao da ovde nema ostvarenih ljudi? Ako nadjes, negde slobodno me citiraj.
Manipulisanje? Da li ja dajem savete ili uzimam? Koliko sam ja upoznat da bi manipulisao ti treba da vodis a ne da pratis i ucis sto ja radim..
Uglavom ko zeli da pomogne u savetima neg pomogne, ko nece, moze slobodno da odseta..
Lep pozdrav svima.

- - - - - - - - - -

Ti ces Nemchi uspjet sto god odlucis da radis a razlog je svjez kapital koji ti pristize radom u inostranstvu...Kad covjek ima kapital sa strane,par godina moze nesto radit i u minusu dok se ne razvije poso,vazna je vjera u uspjeh.

Hvala na podrsci. Sto se kapitala tice, jeste ja necu zavisiti od prihoda odatle, ali opet imam nesto odredjeno sto planiram uloziti, a ako vidim da to ne posluje po planu, necu bacati pare u bunar:)

Ma kakvo crno gasenje profila decko je uspesan ,poslovan ,disciplinovan ,STVARAOC ,porodican i zeli da INVESTIRA U SVOJU ZEMLJU STO JE MNOGO LEPO,a nama su potrebni sposobni i vredni ljudi i svaka investicija u sopstvenoj zemlji je dobrodosla.Bilo bi dobro da se malo smanji siva i crna negativna energija i da konverzacija krene nekim normalnim tokom .Poznajem dosta uspesnih ljudi koji su krenuli ovde da investiraju a u koju drugu granu privrede nego onde gde imamo najaci potencijal u poljhoprivredu .Velika podrska clanu NEMCHI i bas bih voleo da cujem nesto blize o delatnosti sa kojom bi se bavio i razlog zasto bas to VELIKI POZZ I SAMO JAKO

Od svega, ovde, iznetog mi je najmilije što su vam braća sa leve obale Drine održala slovo.

Ako ste braćo, svaka vam čast i hvala vam i gde čuli i gde ne čuli.

@Nemchi

Dobro došao u domovinu, kao što vidiš domovina te se poželela, sačekao te čopor besnih nezadovoljnika samim sobom.

Neka si ti delijo odlučio da mukom zarađeno uložiš u domovini. I ne zbog domovine, već zbog sebe, jer samo ovde možeš istinski biti svoj na svome i da ti baš puca za bes nezadovoljnika.

Srećno lafčino.

Ni abera ti za ove zagovornike emigracije, oni ni za emigrirati nisu sposobni, a ne da koga nečemu savetuju.

Do juče im je za sve bio kriv Broz, danas im je kriv da ga ne pominjem i braća sa juga, a sutra će kriviti braću sa leve obale Drine.

Srbija je dobro mesto za pokrenuti posao, ona je sad zemlja sinova, a tebi su ovde govorili nezadovoljni očevi koji zadnjih 35 godina srljaju iz poraza u poraz.

Misli o poslu, opusti se i uživaj.

Velkam in d faterland...

Jel te ovo komunista priziva da ti otme kapital,Investitoru?:haha:

Inace naslov teme ti je jako iritantan,i to je glavni razlog doceka na noz,bar za mene.Pozz.:ppozdrav:

I ja tako mislim, inace nemchi samo ti ulazi tvoje su pare, samo si kad toliko dobro znas svoju bracu odmah trebao znati da se ovde u takvom smislu i dele takvi komentari, svi se 16 sati na dan dovijaju kako preziveti u ovom trulom sistemu, i onda dodje neko sa bukvalno viskom para i pricace kako se ovde ovo ili ono moze raditi na primer uzmes toviti svinje i 5 godina bez prestanka upucavas pare, i kazes ma samo rad i moze se, a neko ko je digao kredit pa to sve nekom morao vratiti sta mislis kako mu je, a posluje u minusu.... i onda reci da si se ti tamo snasao zbog sebe a ne zbog uredjenosti tamosnjeg drustva, ja licno mogu tamo otici bilo koje sekunde, ali me boli da zato sto su oni isplanirali da nas opustose ja odem bez borbe i ostavim sve za sta se neko pre mene i ja odricao i radio dugo vremena.. e samo zato nas jos ima ovde i da imamo debele razloge za ogorcenost, nisi ti kriv ali to tako ide.

Nazad
Vrh