Inostrani investitor

Nemchi

Novajlija
Učlanjen(a)
28 Maj 2018
Poruka
16
Pozdrav svima!

Moje ime je Nemanja, trenutno radim u inostranstvu i moja neka zelja je pokrenuti poljoprivredno gazdinstvo za moju porodicu,
Dve stvari koje me trenutno zanimaju i na kojima mislim da bi se mogle uzeti fine pare su paprika za ajvar i ovcarstvo na veliko.
Eto nesto ukratko od mene. :)

P.S. Nadam se da je admin voljan da mi dopusti da otvorim jednu temu u odseku ovcarstvo iako jos uvek ne podlezem uslovima, ili da mu posaljem private pa da on to uradi umesto mene.

Lep pozdrav,

Nemanja.

Dobro nam dosao,drzi se ti inostranstva i bolje trosi te pare na putovanja,nego da ulazes u Srbiju....:ppozdrav:

Pozdrav Nemanja i dobro došao na poljoinfo forum.

Odlično.Imamo novog člana iz inostranstva i to ni manje ni više nego sa Marsa.Kako je tamo kod vas?Pošto je gorivo za leteće tanjire?

Dobro nam dosao,drzi se ti inostranstva i bolje trosi te pare na putovanja,nego da ulazes u Srbiju....:ppozdrav:

Nemoj tako prijatelju. Ja sam optimista i verujem u srpsku poljoprivredu. Sa edukacijom, voljom, zeljom i udruzivanjem se moze mnogo :)
Ovo vise zelim da pokrenem za moju porodicu, ne toliko za mene :) LP

- - - - - - - - - -

Pozdrav Nemanja i dobro došao na poljoinfo forum.
Hvala komsija!

- - - - - - - - - -

Odlično.Imamo novog člana iz inostranstva i to ni manje ni više nego sa Marsa.Kako je tamo kod vas?Pošto je gorivo za leteće tanjire?
Sad je malo poskupelo. Mislim da je skoro 50 dinara litra. Pre je bilo oko 30, kriza jbg :)

- - - - - - - - - -

Kolege administratori da li moze ono sto sam prethodno pitao? Hteo bih da otvorim jednu temu u stocarstvu a preobimna je da postujem u necijem tudjem postu?
Hvala na razumevanju. LP

To pitanje postavite moderatoru dela stočarstvo.
Naravno. Hvala na uputu.
P.S.
Izvini sad sam primetio da ovcarstvo nema urednika.. sta da radim u tom slucaju? (ako sam prevideo nesto slobodno me ispravi)

- - - - - - - - - -

Nije on planirao da uloži u Srbiju, već da u Srbiji zarađuje.
Kako god... Kolega Nemanja Marsovče, dobro ti došao kod nas zemljanina i to u pravo u zemlju čuda.
Hvala na dobrodoslici. Uloziti i zaradjivati u jednoj zemlji je isto. Ako ja ulozim i placam porez, jos ako zaposlim ljudstvo, to je i ulaganje i zaradjivanje, zar ne?
Da sam milioner mozda bih i bio filantrop, zasada se trudim da budem posten biznismen :)

Poslednja izmena:
Rekoh već "kako god" ...
Jedno je sigurno a to iz iskustva znam: Kao prvo, sa ovom navedenom lokacijiom kršiš pravilo foruma, a kao drugo retko ko će te ozbiljno shvatati koliko god budeš mudro zborio, u šta nemam pravo sumnjati.
Ostalo sam već rekao i za mene je ova "tema" :off_topic:

Dobro nam dosao.
Kad tako verujes u ajvarusu i ovce sto si bre isao da radis za strance kad si mogao ovde da pokrenes posten i profitabilan posao?
Drz se prijatelju inostranstva, salji lovu porodici koliko im treba i uzivaj u zivotu.:ppozdrav:

Pa.. nisam imao kapital i nisam imao zemlju? Ne bi bilo lose razmisliti pre nego sto prokomentarises.. pogotovo za nekog ko je ovde clan duze vreme, prilicno nepromisljen odgovor..

Dobro dosao...
Dodji, vidi, probaj a u slucaju da krene po zlu uvek imas odstupnicu.
Poseti teme o Belarusu ,ratarstvu i jos neke par godina u nazad ,isprati pisanje clana cira92@ bice ti sve jasno.

Inostrani investitor...pa to su magicne reci,lozinka kao Fidelio .A jesi li siguran da ti pripadas tom drustvu?A ako se lazno predstavljas...:zli:

Kako mislis da li se lazno predstavljam? Sto su svi nesto neverne Tome? :) To je jedna od stvari koja mi se vise svidja u inostranstvu, ljudi su opusteniji i lakse izlaze u susret.. kad dodjem kuci, kod nas su svi nesto nervozni, frustrirani.. samo opusteno:)

Prijatelju kad bi i ti svaki dan brinuo odakle ces plariti racune,dati deci za uzinu,kupiti ogrev,popravti auto star 15god,gledao u nebi da li ce pasti koja kap kise kako bi imao nekog roda,a kasnije prodao i platio rratu za kredit,kad nafta ne bi skakala 20din mesecno i joj x briga,bas bih voleo da vidim da li bi bio nervozan i isfrustriran....lepo ti vecina dala realan savet da ovde se ne isplati ulagata ako nisi neki tajkun,lopov ili kriminalac

Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока

Kako mislis da li se lazno predstavljam? Sto su svi nesto neverne Tome? :) To je jedna od stvari koja mi se vise svidja u inostranstvu, ljudi su opusteniji i lakse izlaze u susret.. kad dodjem kuci, kod nas su svi nesto nervozni, frustrirani.. samo opusteno:)

Ne volimo mi ovde strane investitore idi tamo gde te vole u Vladu Srbije...

Za pocetak nisi procitao pravila :ppozdrav:
Kad su vec tamo super ljudi ulozi tu svoju ustedjevinu kod tih opustenih ljudi,sto bre ovde gubis vreme? :haha:

А шта сте напали на човека,неће ваше паре да улаже ако већ хоће то да ради,него своје.Сви би нешто бежали прекидали а нико то не ради него саветује друге.Ако сте толико убеђени да не треба то да радите што радите,пасош у руке и гас.Јел вам ко брани,а бар данас је лако добити радну визу било где.А не овако стисли м__а и друге саветују.

Што се мене тиче добродошао,пребаци систем орагнизације и што научиш тамо и гас,нађи неког ко је сличног размишљања,само поштено у удруживању и полако.

mogao je da napise lokaciju,a ne kao Mars pa prepravio na Vojvodina :ppozdrav:

Nazad
Vrh