Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
alex je napisao(la):Ja sam komsija pravog proizvodjaca semena paprike "ljubov dlan,Misa Antovica i dobio sam njegovo odobrenje da ovde napisem istinu o svemu!!!
Miso Antovic sam pravi seme,tj sve radnje koje su glavne on zavrsi,od uzgajanja paprike,pa preko vadjenja semena pa sve do dezinfekcije!!!
On sve uradi i samo preda seme za dalju pripremu i prodaju!!!
Zato bih vas zamolio da ne nazivate one koji seme prodaju proizvodjacima semena!!!
Vlasnik firme "Agrounija" za koju je Miso Antovic davao seme prve 2 godine je ga "izradio,tj prevario,da Miso nije skoro dobio ni prebijene pare od njega,tj dobio je,ali ni priblizno koliko je trebao da dobije!!!
Vi ne znate kako moj komsija to radi,sa kojom ljubavlju i paznjom,od sve paprike koje proizvede on bi mogao kad bi vadio svo seme,da izvadi oko 500 kg,ali on to ne zeli,on je i prve i druge godine vadio oko 40 kg,a to je stvarno malo,ali to seme ima bukvalno 100% klijavost!!!
A posto je Miso raskinuo sve dalje saradnje sa "Agrounijom",ona sad samostalno pravi seme,tj vlasnik firme!!!
Ja mogu da zamislim samo kakvo ce to seme biti,on nista nece odvajati,napravice oko 200 kg semena i to ce prodavati,a tu nece biti klijavost ni 30%,ali ce zato ta firma uzeti ogromne pare!!!
Jos jednom da napomenem,jedini vlasnik i proizvodjac ovog semena je MISO ANTOVIC!!!! Neverujte u svakakve lazi sto vam pricaju,ja vam mogu reci jedinu istinu,ako nesto imate,slobodno me pitajte!!!
Mogu vam reci da Miso kad izvadi seme,on ga prepira i do 50 puta,pa ga tek onda dezinfikuje i susi,to vam govori koliko je to seme cisto!!!
Ja nemam nista protiv firme "Agrounija" iz Cacka,ali hocu da iznesem istinu!!!
Znaci seme koje je proizveo Miso Antovic je prosledjeno firmi "HOYA" i ona ce ove godine prodavati to seme,ako vam treba seme,njih kontaktirajte!!!
Ovo je jedina istina,uskoro ce biti i sajt i snimci koje ce postaviti Misov sin na internet,radi se na tome,tu ce te moci da saznate sve...
Zasada toliko od mene,pozzz...
Post je spojen: [time]1259245009[/time]_________________________________________________
i da sto se tice tvog pitanja u vezi hibrida,paprika "ljubov dlan" ima najvece prinose na svetu kada se pravilno uzgaja,to je potvrdila i jedna firma koja je testirala papriku,a klijavost je izracunata na 98 %,sto je najveca klijavost na svetu!!! Paprika "ljubov dlan" ima vece prinose od mnogih hibrida,a i ima krupnocu i veoma pravilan oblik!!!!
A radi se na tome da postane hibrid,uskoro ce i biti!!!