Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kiraj kolko ja znam prvo branje je najbolje branje odns. najvise uberes.Naveo si 3kj preko vagona jel to navodnjavana paprika ili nije posto mi taj prinos izgleda mrsavo? (nisam nista lose mislio pod mrsavo)kiraj je napisao(la):Dva dana smo brali papriku a danas nismbralo se sa 3 kj malo preko vagona a ostaje dosta poluzrele i zelene za drugo branje. Prekinulismo da jos malo sazri ali i zbog ove vrucine posto bas nije lako na 35 stepeni brati papriku.
Ovo sa prinosima ovisi o gnojidbi. Koliko sam vidio Kiraj je tamo napisao 100 kg petnaestice na jutronebojsa je napisao(la):Čitao sam malo ovu temu i vidim da se prinos vrti oko 4-5 t/ha. Moj kolega seje ind. papriku i kaže da ima prinos 7-8 t/j kad je lošija godina a u dobrim godinama i 10 t i više. Radi direktnom setvom, bez navodnjavanja. Radi jedno jutro i znam da je baš posvećen tome a i zemlja je dobra (Bački Brestovac). Šta vi mislite o tome?