e pa izvinite drugari ja ovde nisam pricao o univrsalu vec o busenju hilzna, nego ste vi pitali koji je traktor pa sam odgovorio a i nije bitna koji je dal je motor na universala i na vec sta nego dali uspeva busenje hilzna a vi odma sa vredjanjem .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nudi mi jedan kolega imt 560 za neke male pare pa bih pitao kakav je to traktor i kako se pokazao kod vas
Kad kažeš Univerzal, ljudi pomisle na kombajn Zmaj Univerzal, pa si nas zabunio... otkud u S-46 motoru klipovi od 95mm... nemoj da se ljutiš.e pa izvinite drugari ja ovde nisam pricao o univrsalu vec o busenju hilzna, nego ste vi pitali koji je traktor pa sam odgovorio a i nije bitna koji je dal je motor na universala i na vec sta nego dali uspeva busenje hilzna a vi odma sa vredjanjem .
Kakvu bre smrt pominjes,nece taj skoro da izda,to su bile masine komso,533 je zakon samo cujes "tak-tak",mi 533 koristimo za neke lakse masine(obicno su to skupljac za seno,rasturac za seno,roto kosa itd) i radi kao sat.Imam interesantnu stvar.Imt 533 kako stariji tako bolje pali i lepse ide.6000rh ko pred smrt.pupupu.daleko bilo
Kakvu bre smrt pominjes,nece taj skoro da izda,to su bile masine komso,533 je zakon samo cujes "tak-tak",mi 533 koristimo za neke lakse masine(obicno su to skupljac za seno,rasturac za seno,roto kosa itd) i radi kao sat.