A koju oznaku uloska uzeti za 539 sa linijskom pumpom 6113 ili 6267?Trebalo bi da su češke Pal dobre, DTM takođe. E kad bi slučajno negde našao IPM iz starih zaliha te bi bile naj naj ali teži slučaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A koju oznaku uloska uzeti za 539 sa linijskom pumpom 6113 ili 6267?Trebalo bi da su češke Pal dobre, DTM takođe. E kad bi slučajno negde našao IPM iz starih zaliha te bi bile naj naj ali teži slučaj.
Ja bih to sam radio, napravio sam pumpu za ispitivanje dizni.Bošista kojem nosiš pumpu bi trebalo da zna 1/1 gde šta ide fabrički.
Trebalo bi da su 6133 za linijsku a 6267 za roto pumpu ali kažu da mogu i ove druge u linijsku pumpu i da se još bolje pokazale.
Naravno da smeš.Pozdrav. Jedno pitanje vezano za imt menjač, tj. kad je kardan ukopčan preko menjača. Da li smijem motati, tj. skretati kad je kardan uključen preko menjača?