IMT

Bez bluetooth bubica ne izlazim iz dvorišta
Zahebano samo ako ispadne - pozdravi se s njima
Rezanje (ako idem sam), prskanje, obrada razna, samo cepaj
ccc037fa3ff40b11795f1b51cc88be46.jpg

Tu muzika moze se slusati preko bubica u usima a preko tih bubica (bezicnih naravno) ,antifoni ,tad lepo cujes to sto slusas a da ne ogluvis.Inace mi nije jasno cemu zvucnici u takvim traktorima,tu je previse bucno da bi cuo bilo sta,a ako pojacas,kao sto rekoh,ogluvis vremenom.
Ja u taj traktor godisnje provedem 30-40 h, valjda ću toliko preživeti 😁.Usput,trebaju mi zvučnici, ako radim nešto sa radnicima,da ne pomremo osim od sunca i od dosade. 🕺

Уопште не могу да слушам музику док возим, скреће ми пажњу, (ја слушам звук мотора....) кад не возим слушам.
Шта чују ови у ИМТ - у није ми јасно!?

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Уопште не могу да слушам музику док возим, скреће ми пажњу, (ја слушам звук мотора....) кад не возим слушам.
U ja na slušalicama u oranju jedva da čujem muziku iako je na najjačem. Tako ne remeti zvuk motora ni najmanje.

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka
Još kako se čuje. Radio je 4x 50 W. Nema potrebe do kraja pojačavati , zvučnici su oko glave, sve se čuje sasvim dovoljno. Ja volim muziku, meni znači.

Nazad
Vrh