MONTOYA
Član
Ako je direktna osovina onda bi trebalo da je istoDa li to vazi i za 577 stari tip, posto je kod tebe noviji ako ne gresim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je direktna osovina onda bi trebalo da je istoDa li to vazi i za 577 stari tip, posto je kod tebe noviji ako ne gresim?
Kupis u Juselu indijski 9300 din,evo moj komsija kupio pre 4-5dana bas za 558,vrti oce klipovi da ispadnu.Vec ga ima na rakovici 60,kupio ga pre 4 godine,radi jos uvek kao sat.Nisam ni znao da je to taj iz jusela za male pare,ja mislio da je onaj TVS-Lukas orginal na rajki.Remontovan vise puta, uzaludno i kada je poceo da krnja zube na zamajcu, skinut je.
Samo da napomenem... Otvorena je 1000-ta stranica teme "IMT" a koliko vidim uskoro ce i 20 000-ti komentar
Ja sam pre par godina uzeo neki u Juselu najeftiniji valjda bas indijski /7.500.din./izdrzao 2-3 meseca i onda odjednom samo zadimi...otvorim ga izgorela jedna lamelica na kolektoru srecom ne do kraja vec ostala jedna polovina duzine,obradim ga na strugu i evo gura vec dve godine.I onda cu vam ispricati celu pricu...zovem ja jusel da vidim jel ima neka garancija ili bar rotor da mi prodaju...rotor za njega posebno nema,a nema ni garanciju zato sto sam ga ugradio na viljuskaru/u njemu je motor 558/Lepo ja gospodji koja se javila kazem kakve veze ima da li je na viljuskaru ili traktoru...ona kaze,da si rekao pri naruzbini gde planiras da ga stavis mi ti njega ne bismo ni prodali zato sto je on za traktor a za viljuskar iskljucivo i samo Iskra,vidim da se zena razume zahvalim se i dovidjenja.
Ko je to menjao i radio zna da raspored srafljenja budze na trupu 560,565,577 nije isti kao na ploci kod 542,549.To veoma dobro znam jer sam radio a i imam oba traktora u dvoristu pa se i vidi golim okom da se razlikuje.
- - - - - - - - - -
Da,da,moraju prepravke,orginal nemoze da se ugradi kao sto se ovde pise.