Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma hteo sam samo da vidim jel jos uvek vozis Merc,a ovamo patriota kupuje IMT.Не,тренутно фијат пунто.Ха,ха,то је било некад.Кад сам живео мало лагоднијим животом.
gresis mnogo,upregnite ih u oranje pa da se vidi ko je ko...Evo kupiš stranca i 577 ga odvuče ravno u otpad ahahaaha .
Ahaha nemoj da ti ja pokažem kako ide s 2x16 na kojoj oćeš dubini .
Bitno da košta dio kao da je od zlata.
Da malo drzimo ravnotezu sa ovim yotube snimcima
http://www.youtube.com/watch?v=SibpdiNCTC0
ide da,u 1 brzini punim gasom,ako ga staviš u 2,to mu je ipak malo prevelik zalogaj..
Daleko od toga da je 577 loš traktor,na njemu sam odrastao,ali svaki normalan zna da su ipak "strani" traktori,2 koraka ispred IMT bilo kojeg..
Primjer ovog MF 3050,on ima sigurno 3 brzine s kojima bi mogao orat,i bio bi brži u oranju od 577,i udobniji za rad,tiši u kabini i tako,još puno tih sitnica koje život znače..
Druga je stvar ako netko lično oče 577,treba poštivat tu odluku,al neka onda gleda da bude noviji tip kabine,da je čim bolje zatvorena i izolirana od buke,ostalo je sve klasika kod "sedmice"..