IMT

Oni se sprdaju s čovjekom lijepo ako imaš kupi 577 p i gotovo najbolji izbor .

Po meni ovo izivljavanje sa traktorima nije nikakav pokazatelj kvaliteta.
Inace Vojkane i ja kada bih imao potrebu za traktorom okvirno te snage uzeo bih sigurno 577, od IMT traktora jedini koji zasluzuju postovanje su 539 i 577 , a da ima boljih ima ali sve bolje trazi i dublji dzep.

Не,тренутно фијат пунто.Ха,ха,то је било некад.Кад сам живео мало лагоднијим животом.
Ma hteo sam samo da vidim jel jos uvek vozis Merc,a ovamo patriota kupuje IMT.:osmeh:
Nego da ti kazem kao bratu sto bi reko,nisu to bas male pare da das 11000e za 577,bolje uzmi neki zapadni i da radis kao gospodin.I ja volim domace i svidaja mi se 577dv,ali od kad sam imao priliku da detaljno zagledam zapadnjaka vise mi 577dv nije No.1.Aj da je 4-5000e pa i da kupis,ovako mislim da nije dobra ideja.

Ahaha nemoj da ti ja pokažem kako ide s 2x16 na kojoj oćeš dubini .
Bitno da košta dio kao da je od zlata.

Ala kolega 577 kakve ti bezvezne komentare imas pa jel ti znas ko je dao licencu imt-u?Jeste dobar ali je 3050 za njega ne traktor nego traktorcina!

Ahaha nemoj da ti ja pokažem kako ide s 2x16 na kojoj oćeš dubini .
Bitno da košta dio kao da je od zlata.

ide da,u 1 brzini punim gasom,ako ga staviš u 2,to mu je ipak malo prevelik zalogaj..
Daleko od toga da je 577 loš traktor,na njemu sam odrastao,ali svaki normalan zna da su ipak "strani" traktori,2 koraka ispred IMT bilo kojeg..
Primjer ovog MF 3050,on ima sigurno 3 brzine s kojima bi mogao orat,i bio bi brži u oranju od 577,i udobniji za rad,tiši u kabini i tako,još puno tih sitnica koje život znače..

Druga je stvar ako netko lično oče 577,treba poštivat tu odluku,al neka onda gleda da bude noviji tip kabine,da je čim bolje zatvorena i izolirana od buke,ostalo je sve klasika kod "sedmice"..

nema tu ni P od patriotizma,svi bi mi voleli da imamo nove masine,problem je sto veliak vecina nemoze to sebi priustiti i jos dugo godina nece moci,pa vozi sta ko ima i moze,a i druag stvar IMT je dosta jeftiniji za odrzavanje od bilo kog drugog traktora,pa onaj ko moze nekako i da sakupi pare da kupi novi bolje je kupiti 577 nov i odrzavati ga kako tako nego dati iste pare za MF starog 20 godina i zajmiti se posle za popravke,realnost je jedno a nase zelje nestio sasvim drugo

Ima manu,sigurno nema kocnica poturio je ciglu pod prednji tocak:haha::haha:

Ovaj 580 je masina,i tu nema sta da se kaze:bravo:

Nije traktor,ali je IMT. Steta bi bila da se tu prave traktori i druga mehanizacija,kad moze da se napravi prekrasni Shopping centar.
103768601015247048063594.jpg

Da malo drzimo ravnotezu sa ovim yotube snimcima:haha:
http://www.youtube.com/watch?v=SibpdiNCTC0

Ahahaah evo ti ovdje tvog zekana lijenog koji ide 15 km na sat :haha:

- - - - - - - - - -

ide da,u 1 brzini punim gasom,ako ga staviš u 2,to mu je ipak malo prevelik zalogaj..
Daleko od toga da je 577 loš traktor,na njemu sam odrastao,ali svaki normalan zna da su ipak "strani" traktori,2 koraka ispred IMT bilo kojeg..
Primjer ovog MF 3050,on ima sigurno 3 brzine s kojima bi mogao orat,i bio bi brži u oranju od 577,i udobniji za rad,tiši u kabini i tako,još puno tih sitnica koje život znače..

Druga je stvar ako netko lično oče 577,treba poštivat tu odluku,al neka onda gleda da bude noviji tip kabine,da je čim bolje zatvorena i izolirana od buke,ostalo je sve klasika kod "sedmice"..

Prva brzina je uvjek služila za orati tako bilo i biće lud čovjek ore u drugoj brzini još takvog nisam vidio.
Znam ja od koga je kupio licencu i nekad džaba šta je moderniji stroj pun elektronike , špera i ovaj ga dobije .
Lako je kad neko ima pa kupi nov skup traktor digne kredit a održavanje pogledaj samo na onom forumu koliko dođ popravak pumpe John deera 1000 eura .
Na imt napravim generalku za naše prilike i manje poljoprivrednike 577 je zakon.

ovio natezanje traktora je cista glupost,organizator je verovatno ovim mislio da napravi malo zabave i grdno pogresio u tome,jer ovde na forumu ovo sluzi samo za rasprave,da bi bilo kakvo natezanje traktora bilo merodavno treba uzeti milion faktora i cinjenica,pre svega najvaznija stavka sirina,visina i debljina gazeceg sloja gume,verovatno svi znate sto je gazeca porsina veca to se povecava i trenje na gumama pa samim tim ta guma teze proklizava,to podjednako vazi kako za zadnje tako i za prednje gume,zatim vozac je da akzem ejdan od najvaznijih faktora,vreme pustanja kvacila,ko pre zagrabi zagrabio je,i primetio sam na par snimaak da vozac 577 mota levo desno,znaci ima neku taktiku koj amu pomaze sve je to veoma vazno,o tezinama i odnosu tezine na prednji i zadnji kraj necu da govorim,to je vec proizvodjacki deo,tako da je ovo natezanje traktora cista glupost i ni malo nije merilo za bilo kakvu diskusiju vec moze voditi raspravama u nedogled,jer ce svako od nas naci snimak gde je njegov ljubimac rasturio nekog,ne zelim ovim da uvredim nikog i dalje ostajem pri svom stavu da kdo nas nema boljih traktora od IMT-a jer nismo u mogucnosti da imamo bolje, A svi znamo da bolji postoje,i od tih boljih o kojima vi raspravjlate postoje i bolji :osmeh: i vratimo se tematici neceg korisnog jer ipak je ova rasprava za kafanske stolove i duge slavske zimske noci uz vince i pivce

Може било ко да напише шта жели али гледано кроз све факторе наше пољопривреде и наших њива ИМТ је ипак најбољи.Ништа мени не вреди изолирана кабина ако ја морам да продам краву да би поправио неку ситницу,ако уопште и нађем део.Знате ли ви колико финансија имају те западне фабрике,то је на наш ИМТ незамисливо и он је ипак правио тракторе који су веома много служили и даље служе нашем народу.Имамо јефтине делове,доступне мали су потрошачи,то је и најбитније,ето и зејтин се сипа,неки су и уље прерађено сипали.Одржавају се катастрофа,ко га је опрао по доласку из њиве,ко је променио уље баш на 100 сати и ко је сипао неко добро ЗАПАДНО уље у њега?Нико! Или тек понеко.Уље се мења кад скроз погарави а филтери кад се трактор угаси. Кад је неко мењо уље у диференцијалу,код мене нико никад.Гледао сам један снимак кад се на неком такмичењу возе са плуговима преко препрека са трактором ФЕНДТ,који је најбољи на свету и онај потерао мало брже и направио штету трактору од 20000е.Иди бре бежи.
Ево мог предлога свима НАМА :
Док још није касно,уложимо по 500-1000е по домаћинству и одкупимо ИМТ ОД ОВЕ ШУГАВЕ ДРЖАВЕ.Поставимо своје руководство и ставимо фирму на ноге.Тако ће мо имати и делове и модерне тракторе.Модерне за балканске прилике а не за Немачке,са њима више нема трке.За толико сви имамо.То вам је мој наискренији предлог и ја сам одмах за.Иначе остадосмо без тог нама драгоценог гиганта.
Бубу,хвала,ево зваћу га.Једино ми се не допада што није ДВ.

Nazad
Vrh